Σαλμονέλα: Εκατοντάδες κρούσματα κάθε χρόνο στην Ελλάδα – Οι συχνότερες αιτίες
Τι αποκαλύπτει νέα έκθεση του ECDC. Πόσα κρούσματα καταγράφονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Τι αποκαλύπτει νέα έκθεση του ECDC. Πόσα κρούσματα καταγράφονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σε τι θερμοκρασία και για πόση ώρα πρέπει να μαγειρεύεται το φαγητό για να προστατευθούμε από τη σαλμονέλα.
Τι ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ με αφορμή δύο ανάλογες συρροές κρουσμάτων στην Ευρώπη. Πόσο να ανησυχούμε.
Τι συνιστούν τα CDC και ο ΕΦΕΤ. Πως μπορεί να μολυνθούν από βακτήρια τα αυγά. Πρακτικές συμβουλές ασφαλείας.
Όλοι γνωρίζουν ότι τα αυγά περιέχουν σαλμονέλα, ένα επικίνδυνο βακτήριο που εξουδετερώνεται μόνο όταν τα μαγειρεύουμε καλά.
Ποιος είναι ο κίνδυνος αν καταναλώσετε μισοψημένο κοτόπουλο. Γιατί δεν είναι πάντοτε αρκετό το ψήσιμο στον φούρνο μικροκυμάτων. Τι...
Ο υποχρεωτικός εγκλεισμός στο σπίτι εξαιτίας του νέου κορωνοϊού και οι γιορτές που πλησιάζουν έχουν ξυπνήσει σε πολλούς από...
Η λοίμωξη από το βακτήριο της σαλμονέλας (Salmonella) είναι μια κοινή βακτηριακή ασθένεια που επηρεάζει την εντερική οδό. Τα...