Η γυναίκα με την μεγαλύτερη γλώσσα και άλλα άτομα με απίστευτα μεγάλα μέρη σώματος… [vid]

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
γλώσσα
Η πλειοψηφία των ανθρώπων γεννήθηκε με πολύ συγκεκριμένη και ομοιόμορφη αναλογία στα μέρη του σώματος. Σε σπάνιες περιπτώσεις, κάποιοι άνθρωποι είναι προικισμένοι (ή επιβαρυμένοι, ανάλογα με το πώς το βλέπει κανείς) με μεγαλύτερα μέρη του σώματος.

Είναι τρελό να σκεφτεί κανείς ότι στις μέρες μας μπορεί κάποιος να γίνει διάσημος λόγω ενός μοναδικού χαρακτηριστικού στο σώμα του, όπως το να έχει μια ασυνήθιστα μεγάλη γλώσσα, ή πολύ μακριά πόδια.

Ίσως αυτό συμβαίνει επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι που δεν έχουν γεννηθεί με παραμορφώσεις ή τυχόν μοναδικά χαρακτηριστικά αισθάνονται “τυχεροί” ή “νορμάλ” και αντιμετωπίζουν με έκπληξη, φόβο και καχυποψία εκείνους που έχουν κάτι πολύ ξεχωριστό στο σώμα τους. Η κοινωνία μας “γοητεύεται” με αυτό που δεν καταλαβαίνει και φαίνεται να “απολαμβάνει” να περιθωριοποιεί ή και να χλευάζει ακόμα εκείνους που δεν εμπίπτουν στο “status quo” της ανθρώπινης εμφάνισης.

Καθώς θα παρακολουθείτε το παρακάτω βίντεο, θα περάσουν από τα μάτια σας πολλοί άνθρωποι που έχουν υπερμεγέθη μέρη του σώματος, τόσο από τη γέννησή τους, όσο και με τεχνητό τρόπο, από δική τους δηλαδή επιλογή.

Μα εντέλει, αυτό το βίντεο αποδεικνύει ότι γεννιόμαστε όλοι με διαφορετικό τρόπο, και όλοι μας αντιμετωπίζουμε και κρίνουμε την κάθε περίσταση με διαφορετικό τρόπο. Είμαστε όλοι διαφορετικοί, αλλά είμαστε και το ίδιο: άνθρωποι.

http://www.therichest.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι μπορεί να κάνει το ανθρώπινο σώμα: 20 αλήθειες για να μείνετε ά-φω-νοι

Απίστευτο: Το τεστ με το κουτάλι για να δείτε αν σας λείπει… ύπνος! [vid]

Απίστευτο: 7χρονη γεννήθηκε με την καρδιά ΕΞΩ από το στέρνο της – Δείτε πώς ζει! [vid, pics]

Απίστευτο βίντεο: Άλλο θα βλέπετε και άλλο θα ακούτε – Το φαινόμενο McGurk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ