Βρήκε αυτό το “απόκοσμο πλάσμα” σε χάρτινο κουτί γάλακτος! Τι απαντά το σουπερμάρκετ που το αγόρασε

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
γάλα
Ένας χαμός έχει ξεσηκωθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες μέρες από μία ανάρτηση γυναίκας, η οποία έντρομη βρήκε ένα ακατανόητο “πλάσμα” μέσα σε κλειστή χάρτινη συσκευασία γάλακτος.

Η Nikki Afo δημοσίευσε στο TikTok βίντεο με την τρομακτική έκπληξη που την περίμενε, όταν άνοιξε το χάρτινο κουτί γάλακτος αμυγδάλου, που είχε αγοράσει από το ράφι του σουπερμάρκετ.

Οι εικόνες προκαλούν αηδία. Από την πρώτη στιγμή που ανοίγει το καπάκι, καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με το γάλα. Κουνώντας το κουτί, μπορεί να νιώσει ότι “κάποιο πλάσμα” είναι μέσα. Χύνει γάλα στον νεροχύτη και το χρώμα του είναι σκούρο.

Δείτε τι ακριβώς βρήκε μέσα στο κουτί με το γάλα…

γάλα

γάλα

γάλα

Η ημερομηνία λήξης πάνω στο κουτί αναγράφει “11 Φεβρουαρίου 2022”. Επομένως, το μακράς διαρκείας γάλα αμυγδάλου ήταν σαφώς εντός της κανονικής περιόδου κατανάλωσης.

Δείτε να ανοίγει το κουτί με το γάλα…

@nikky_afo@aldiuk can you explain this???? #almondmilk #JamieMovie #plantbasedmilk #TakingCareOfBiz #aldiuk #healthhazard #fypシ♬ original sound – Nikky

Η ίδια επικοινώνησε με την αλυσίδα σουπερμάρκετ από όπου προμηθεύτηκε το γάλα. Η εταιρεία απάντησε ότι κατά πάσα πιθανότητα, κάποιο τρύπα στο κουτί επέτρεψε στον αέρα να εισέλθει στο εσωτερικό. Από εκεί ξεκίνησε μια αλυσιδωτή αντίδραση που προκάλεσε μούχλα, βακτήρια και μύκητες να αναπτυχθούν με την βοήθεια των φυσικών σακχάρων του γάλακτος.

Οπότε αυτό το “απόκοσμο πλάσμα” που είδε η Nikki Afo ήταν ουσιαστικά μια άμορφη μάζα παχιάς μούχλας ή μύκητα.

Δείτε πώς ήταν το «πλάσμα» μέσα σε ένα πιάτο…

@nikky_afo@aldiuk this is unacceptable #almondmilk #plantbasedmilk #aldiuk #healthhazard #JamieMovie #fypシ #foryou #youpage♬ Get Into It (Yuh) – Doja Cat

Το σουπερμάρκετ απολογήθηκε για το περιστατικό και πρότεινε στην γυναίκα να την αποζημιώσει με… δωροεπιταγή 50 ευρώ για αγορές από το κατάστημα.

Πηγές: https://www.ladbible.com, https://www.tiktok.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παιδί παραλίγο να χάσει την όρασή του από βακτήρια σε παιχνιδάκι μπάνιου: Δείτε τι έπαθε [φωτογραφίες]

Μαύρη μούχλα στο εσωτερικό από πλαστικά παιχνίδια για το μπάνιο: Σοκ από ανάρτηση μητέρας στο fb!

Τι μπορεί να πάθετε αν φάτε μουχλιασμένο φαγητό. Ποια είναι τα ύποπτα συμπτώματα

Μούχλα στο μπάνιο: Το κόλπο για να βγει από κάθε δύσκολο σημείο