Γιατροί “πλακώνονται” εν ώρα χειρουργείου – “Πανηγύρι” στο διαδίκτυο [vid]

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
γιατροί
Δύο γιατροί στην Ινδία απαλλάχτηκαν προσωρινά από τα καθήκοντά τους μετά από ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο τους δείχνει να τσακώνονται και να λογομαχούν πάνω από έναν έγκυο ασθενή κατά τη διάρκεια μιας επέμβασης.

Το βίντεο από το εν λόγω περιστατικό στο νοσοκομείο Umaid στο βόρειο Rajasthan, έχει κυκλοφορήσει ευρέως στο διαδίκτυο, προκαλώντας οργή και γέλιο ταυτόχρονα.

Όπως έγινε γνωστό, τουλάχιστον η μητέρα και το μωρό της χαίρουν άκρας υγείας και δεν υπέστησαν κάποια βλάβη από όλο αυτό το τραγελαφικό σκηνικό. Αρχικά είχε κυκλοφορήσει φήμη ότι το μωρό δεν επιβίωσε, αλλά αυτό αργότερα αποδείχτηκε αναληθές.

Δεν έχει γίνει γνωστό πώς διέρρευσε το βίντεο, αλλά επίσημος εκπρόσωπος του νοσοκομείο επιβεβαίωσε ότι πρόκειται πράγματι για γιατρούς και πλάνα μέσα από το συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Στο βίντεο, το οποίο έχει μοιραστεί ευρέως στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στο διαδίκτυο, οι δύο γιατροί ακούγονται να λογομαχούν στα ινδικά (διάλεκτος Hindi) για το αν η ασθενής είχε φάει πριν από τη χειρουργική επέμβαση.

Το ανώτατο δικαστήριο του Rajasthan διέταξε το νοσοκομείο να υποβάλει έκθεση μετά από ανακριτική διαδικασία, ενώ οι Αρχές προχωρούν σε χωριστή κρατική έρευνα για το περιστατικό που αμαυρώνει την εικόνα των νοσοκομείων της χώρας.

http://www.bbc.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΤΣΙ είναι να ζεις με αγχώδεις διαταραχές: Το βίντεο που σαρώνει στο Facebook [vid]

Σπάνια πάθηση της έδωσε υπεράνθρωπη μνήμη: Θυμάται όλα τα βιβλία Χάρι Πότερ λέξη-προς-λέξη! [vid]

Σας προκαλούμε: Δείτε από τι φτιάχνονται τα γλυκά ζελεδάκια… αν αντέχετε! [vid]

Το κόλπο με το κουτάλι (!) για να ανοίγετε τις κονσέρβες χωρίς ανοιχτήρι [vid]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ