Σβήστε ρυτίδες και κηλίδες με ραδιοσυχνότητες!

  • Iatropedia
Ανανεωμένοι, όμορφοι και με ανεβασμένη διάθεση μπορούμε να κάνουμε γιορτές και να υποδεχτούμε τον νέο χρόνο χάρη στις νέες θεραπείες με ραδιοσυχνότητες.

Όπως τονίζει η δερματολόγος-αφροδισιολόγος Δρ. Θεοδώρα Φατσέα «η νέα θεραπεία µε ραδιοσυχνότητες ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της φωτογήρανσης του δέρματος, τις κηλίδες, τις ρυτίδες, τις ραγάδες, τις ουλές ακμής, τη χαλάρωση του δέρματος προσώπου και σώματος».

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, οι ραδιοσυχνότητες προκαλούν θερμική διέγερση στην κατώτερη στοιβάδα του δέρματος αφήνοντας ανεπηρέαστη την επιδερμίδα

Η εφαρμογή μπορεί να γίνει σε όλο το πρόσωπο, τις παρειές, τις περιοχές γύρω από τα μάτια και το σαγόνι. Εκτός από το πρόσωπο επίσης εφαρμόζεται στο λαιμό, τοντεκολτέ, στα χέρια και σε οποιοδήποτε σημείο του ανθρώπινου σώματος.

Η Θεοδώρα Φατσέα

Το αποτέλεσμα φαίνεται άμεσα μετά τη θεραπεία με σαφή βελτίωση της ελαστικότητας και του τόνου του δέρματος, μείωση των ρυτίδων και των δυσχρωμιών. Η αναδόμηση του δέρματος όμως είναι μια διαδικασία η οποία εξελίσσεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Η θεραπεία είναι ασφαλής, ανώδυνη για τον ασθενή με τη βοήθεια της παράλληλης θεραπείας με κεφαλή ψύξης, οικονομικά προσιτή, προσφέροντας μια λαμπερή επιδερμίδα μέσω της φυσικής διαδικασίας ανάπλασης του δέρματος»εξηγεί η Δρ Φατσέα.

Η θεραπεία δεν επηρεάζει τις καθημερινές δραστηριότητες. Μετά την εφαρμογή της, αναπτύσσεται ελαφρά ερυθρότητα και οίδημα που όμως υποχωρούν άμεσα.

Πλεονεκτήματα

H νέα θεραπεία πλεονεκτεί συγκρίνοντάς την με άλλες θεραπείες ανάπλασης του δέρματος διότι:

είναι ανώδυνη

απαιτεί ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας,

διεισδύει σε επιλεκτικό βάθος 0,5-3,00mm στην κατώτερη στοιβάδα του δέρματος

διεγείρει τους ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης

δεν επηρεάζει την επιδερμίδα

ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος

εφαρμόζεται όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμη και το καλοκαίρι

έχει το μικρότερο κίνδυνο δημιουργίας επιπλοκών όπως η μεταφλεγμονώδης υπερμελάγχρωση.