Δείτε τις γυναίκες- τιμωρούς που ευνούχισαν τους άνδρες τους!

  • Iatropedia
Μεγάλη έκταση και ποικίλα σχόλια προκαλούν οι ειδήσεις που αφορούν τον ευνουχισμό των αντρών από τις συζύγους τους την ώρα που εκείνοι συνήθως κοιμούνται. Εάν έχετε δει την ταινία η "αυτοκρατορία των αισθήσεων", σίγουρα θα θυμάστε την χαρακτηριστική σκηνή. Ταυτόχρονασε πολλά μέρη της Ταϊλάνδης ο ευνουχισμός πολλών αντρών από τις συζύγους τους παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις γεγονός που ανάγκασε τους επιστήμονες να ψάξουν και να βρούν για ποιους λόγους οι γυναίκες κόβουν τα ...προσόντα του συζύγου τους. Διαβάστε περιπτώσεις ανδρών που οι γυναίκες τους, τους ευνούχισαν και πως αποκαταστάθηκαν ιατρικά.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1

Η γνωστή σε όλους από τις διαστάσεις που πήρε στις ΗΠΑ, με πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες και στα δελτία ειδήσεων, η περίπτωση του Τζόνι Μπόμπιτ του οποίου η σύζυγος του Λορένα, του έκοψε τα γεννετικά όργανα με ένα μαχαίρι και στη συνέχεια τα πέταξε σε ένα χωράφι.

Ο Μπόμπιτ υπεβλήθει σε χειρουργική αποκατάσταση και πλέον ο ίδιος αφού χώρισε κάνει καριέρα σαν πορνοστάρ.

Να υπενθυμισθεί ότι η σύζυγός του Λορένα στη δίκη είχε δηλώσει πως προέβη στην πράξη αυτή επειδή ο Μπόμπιτ την είχε βιάσει, αλλά στην ακροαματική διαδικασία αποδείχτηκε ότι τα κίνητρα της ήταν άλλα. Τον ευνούχισε επειδή δεν ανταποκρίνονταν στα.. συζυγικά του καθήκοντα.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2

Στη Φλόριντα των ΗΠΑ, οι αρχές συνέλαβαν την περσυνή χρονιά την 19χρονη Κρίσταλ Χάρισον η οποία όταν ο 25χρονος σύντροφος της αρνήθηκε να έχει ερωτικές περιπτύξεις μαζί της με το επιχείρημα ότι ήταν κουρασμένος εκείνη τον δάγκωσε στο επίμαχο σημείο.

Μετά από νοσηλεία, ο 25χρονος Τζέφρι δεν απέφυγε τον κίνδυνο να χάσει τα γεννητικά του όργανα.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 3

Στην Ινδία, η Καιλασμπέν Βισχαλί, είχε υποψίες ότι ο άνδρας της, την απατούσε. Δεν αντέδρασε αλλά από ότι φάνηκε έψαχνε τρόπους για να τον εκδικηθεί. Ένα βράδυ που άργησε γιατί όπως είπε η ίδια η Βισχαλί, ήταν μέχρι αργά με την ερωμένη του, εκείνη γεμάτη στοργή προσφέρθηκε να του φτιάξει ένα τσάι.

Δυστυχώς δεν ήξερε τι τον περίμενε. Μέσα στο τσάι του έριξε υπνωτικό το οποίο μόλις ο σύζυγος της το ήπιε, και έπεσε σε λήθαργο, πήρε ένα μαχαίρι και του έκοψε τα… προσόντα του.

Στη συνέχεια βγήκε έξω και τάισε με τα γεννητικά όργανα του άνδρα της τα αδέσποτα σκυλιά. Δεν έφυγε από τον δρόμο παρά μόνο όταν βεβαιώθηκε ότι τα σκυλιά έφαγαν όλο τους το φαγητό. Κάποια στιγμή συνήλθε και ο άνδρας της και με ουρλιαχτά και φρικτούς πόνους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης Μεχσανά.

Οι γιατροί σταθεροποίησαν την κατάσταση του, επέζησε αλλά δεν κατάφερναν να αποκαταστήσουν τις βλάβες.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 4

Και αυτή η περίπτωση έκανε το γύρο του κόσμου. Ένας Ιάπωνας καλλιτέχνης και σεφ, αποφάσισε να κόψει τα γεννητικά του όργανα, να τα μαγειρέψει και να ταΐσει μια ομάδα τολμηρών γευσιγνωστών. Ο Μάο Σουγκιγιάμα υποβλήθηκε σε αφαίρεση των γεννετικών του οργάνων σε ένα νοσοκομείο στο Τόκιο και στη συνέχεια ζήτησε από τους γιατρούς να τα ψύξουν γιατί θα τα χρειαζόταν. Ένα μήνα μετά τα ξεπάγωσε και τα μαγείρεψε μπροστά στα μάτια των πελατών του που ο καθένας πλήρωσε 300 ευρώ για αυτό το “ξεχωριστό έδεσμα”

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 5

Στην Μπανγκόκ μια άλλη γυναίκα 37 ετών η Πριγιάπα Τασουάν, έπνιξε τον άνδρα της ενώ κοιμόταν με το λάστιχο του κήπου. Στη συνέχεια έκοψε τα γεννετικά του όργανα και ξεκίνησε να ετοιμάζει μια σούπα. Ψιλόκοψε τα κολοκυθάκια, τα καροτάκια, έβαλε τζίντζερ που της άρεσε και μετά ψιλόκοψε το πέος του άνδρα της και το έκανε σούπα.

Η 37χρονη άφησε την κατσαρόλα να βράζει και πήγε στο δωμάτιο, πήρε το λάστιχο του κήπου και επιχείρησε να αυτοκτονήσει. Δεν τα κατάφερε και σήμερα νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική. Στις αρχές είπε ότι ο 45χρονος σύζυγος της ήταν έτοιμος να την χωρίσει γιατί είχε ερωτευτεί μια 23χρονών χορεύτρια.

Μορφή επιδημίας

Ανεξέλεγτες διαστάσεις έχει λάβει σε πολλά μέρη της Ταϊλάνδης ο ευνουχισμός πολλών αντρών από τις συζύγους τους την ώρα που εκείνοι κοιμόντουσαν.

Σύμφωνα με ερευνητές από διάφορα Πανεπιστήμια, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με Ταϊλανδέζες συζύγους, τρεις είναι οι λόγοι που μπορεί μια γυναίκα στην Ταϊλάνδη να κόψει, ακόμα και σήμερα, το μόριο του συζύγου της:

Να ταπεινωθεί δημόσια από το σύζυγό της παρουσία άλλης γυναίκας , να συλλάβει το σύζυγο να έχει πιει αλκοόλ ή να έχει κάνει ναρκωτικά ή να αντιμετωπίζουν ένα σημαντικό οικονομικό πρόβλημα στο σπίτι.

Η σύζυγος λοιπόν θα περιμένει την ώρα του ύπνου, θα σηκωθεί και με ένα κουζινομάχαιρο θα κόψει τα προσόντα του συζύγου της την ώρα που εκείνος κοιμάται. Στη συνέχεια θα το πετάξει από τη βεράντα για να το φάνε τα ζώα του σπιτιού.

Το αξιοσημείωτο σε όλη αυτήν την ιστορία, σύμφωνα με την έρευνα, είναι ότι κανένας μέχρι τώρα σύζυγος δεν έχει αντιδράσει ή καταγγείλει τη γυναίκα του για τον ευνουχισμό του.