Πως θα γίνετε καλύτεροι στο σεξ; Έρευνα

  • Iatropedia
Η οικονομική κρίση που ταλανίζει την χώρα μας τα τελευταία χρόνια δεν έπληξε μόνο τις τσέπες μας αλλά και στη σεξουαλική μας ζωή. Όλες οι έρευνες δείχνουν ότι οι Έλληνες λαβώθηκαν ερωτικά λόγω άγχους και επαγγελματικής ανασφάλειας. Όμως υπάρχει λύση για να..ανεβάσετε την ένταση στην κρεβατοκάμαρα , η οποία έρχεται από τα βάθη της Ανατολής.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στην «Επιθεώρηση Σεξουαλικής Ιατρικής» απέδειξε ότι η γιόγκα μπορεί να βελτιώσει την διέγερση, την ερωτική επιθυμία αλλά και τον οργασμό στις γυναίκες. Αντίθετα στους άνδρες μπορεί να έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της πρόωρης εκσπερμάτωσης.

Σύμφωνα με τους ερευνητές δρ. Λόρι Α. Μπρότο, από το Τμήμα Μαιευτικής-Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου της Βρετανικής Κολομβίας και Μάικλ Κρίτσμαν από το Κέντρο Σεξουαλικής Υγείας της Νότιας Καλιφόρνια στην «Επιθεώρηση Σεξουαλικής Ιατρικής» (JSM), οι τεχνικές αυτές βοηθούν στην συγκέντρωση, βελτιώνουν τις αναπνοές ενώ ενδυναμώνουν τους μυς των ποδιών. Όλα αυτά αναφέρουν οι ειδικοί αποτελούν «εφόδια» για καλύτερο σεξ.

Όπως προέκυψε από την ίδια μελέτη όσες γυναίκες έκαναν γιόγκα , γνώριζαν καλύτερα το σώμα τους – και τελικά απολάμβαναν περισσότερο το σεξ, αφού αυξανόταν η διέγερση, η επιθυμία και οι οργασμοί τους.

Στους άντρες, το όφελος της γιόγκα διαπιστώθηκε ότι αφορούσε τους γρήγορους του σεξ:

όσοι έκαναν γιόγκα μία ώρα την ημέρα, ανέφεραν ότι αυξήθηκε σημαντικά ο χρόνος από την ερωτική διέγερση έως την εκσπερμάτωση – ένα όφελος παραπλήσιο με αυτό που άλλοι άντρες πέτυχαν λαμβάνοντας τα απαραίτητα φάρμακα.

Οι ερευνητές καταλήγουν στο άρθρο τους ότι η περισυλλογή και η γιόγκα δεν είναι ό,τι το ευκολότερο. Όμως συνιστούν στους επίδοξους εραστές ότι αξίζει τον κόπο να δοκιμάσουν αυτή τη γυμναστική, αφού πέρα από τα οφέλη που καταγράφηκαν στη μελέτη, είναι αποδεδειγμένο ότι η γιόγκα αυξάνει και την ευλυγισία . Επομένως και το σεξ σαφώς μπορεί να ωφεληθεί περαιτέρω από αυτήν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όταν η εξωσωματική δεν πετυχαίνει τι φταίει;

Δείτε όλα τα ύποπτα σημάδια για τον καρκίνο παχέως εντέρου!

Δείτε τα 7 είδη σεξ που κάθε ζευγάρι πρέπει να δοκιμάσει

Τι ''κρύβει'' ο πόνος στην κοιλιά;