Ποιες γυναίκες είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία;

  • Iatropedia
Όπως η Meg Ryan στο έργο «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι ...« προσποιείται οργασμό μέσα σε ένα εστιατόριο την ίδια τακτική φαίνεται ότι ακολουθούν και εκατοντάδες ακόμη γυναίκες. Και για του λόγου του αληθές μια στις πέντε γυναίκες που κάνουν σεξ προσποιούνται οργασμό με στόχο να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση των συντρόφων τους. Μάλιστα όπως έδειξε μια νέα έρευνα οι γυναίκες που προσποιούνται ψεύτικους οργασμούς είναι πιο πιθανό να απατούν τους συντρόφους τους.

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ ανέλυσαν τα δεδομένα μιας μελέτης και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως «όσο πιο συχνά προσποιείται μια γυναίκα οργασμό, τόσο πιθανότερο είναι να απατήσει τον σύντροφο της».

Αναλυτικότερα στη μελέτη συμμετείχαν 138 φοιτήτριες και 121 φοιτητές. Οι ερευνητές ήθελαν να ανακαλύψουν εάν τα άτομα που είναι ικανοποιημένα με τη σεξουαλική τους ζωή έχουν πιθανότητες να απατήσουν το έτερο ήμισυ.

Από τις απαντήσεις τους διαπίστωσαν πως οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό πολύ πιο συχνά σε σύγκριση με τους άνδρες, με τα ποσοστά να αγγίζουν το 18% και 5% αντίστοιχα.

Από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι μια στις έξι γυναίκες που ερωτήθηκε παραδέχτηκε πως είχε απατήσει τον σύντροφό τους.

Το συμπέρασματων ερευνητών ήταν ότι οι γυναίκες που προσποιούνται οργασμό είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία. Αντιθέτως, η συχνότητα του οργασμού δε φαίνεται να επηρεάζει τις.. παράνομες σχέσεις.

Ο Dr Justin Lehmiller, ψυχολόγος από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ ο οποίος ανέλυσε τα ευρήματα, δήλωσε:'' Οι ψεύτικοι οργασμοί αυξάνουν τις πιθανότητες μιας γυναίκας να απατήσει τον σύντροφό της σε κάποια φάση της ζωής της''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιες μέθοδοι αντισύλληψης έχουν …ρίσκο;

Γιατί ''φουντώνουν'' το βράδυ οι αρρώστιες;

Πως το σάκχαρο ''χαλάει'' τα μάτια;

Όλες οι νέες θεραπείες για την ΧΑΠ: Παγκόσμια Ημέρα

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν