5 οφέλη από τη χρήση του ορού προσώπου

  • Ρούλα Τσουλέα
ορός προσώπου
Εάν θέλετε να ενισχύσετε την επιδερμίδα σας μ’ ένα προϊόν που περιέχει περισσότερα ενεργά συστατικά, ένας ορός προσώπου είναι η τέλεια λύση.

Ένα αποτελεσματικό serum προσώπου παρέχει θρέψη, προστασία και ενυδάτωση στην επιδερμίδα σας μετά τον καθαρισμό και πριν την ενυδάτωση.

Ο ορός προσώπου είναι ένα λεπτό, συμπυκνωμένο προϊόν που περιέχει ενεργά συστατικά που διεισδύουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Έχει μεγάλα ενεργά μόρια που απορροφώνται  γρήγορα και βαθιά στην επιφάνεια του δέρματος. Καθώς η συγκέντρωσή του είναι μεγαλύτερη, το serum προσώπου ωφελεί το δέρμα. Τα αποτελέσματα του ορού είναι πιο ορατά σε σύγκριση με τις ενυδατικές κρέμες. Ωστόσο, οι ενυδατικές κρέμες σφραγίζουν τον ορό στην επιδερμίδα για να ενισχύσουν τα οφέλη του.

Οφέλη

  1. Βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης του προσώπου
  2. Καταπραΰνει τα ευαίσθητα σημεία και θρέφει το δέρμα
  3. Βοηθά στην αφαίρεση των κηλίδων της επιδερμίδας (σημάδια ακμής, μελάγχρωση, μαύροι κύκλοι)
  4. Έχει αντιγηραντικά οφέλη, καταπολεμώντας προβλήματα γήρανσης όπως οι ρυτίδες, τα μαύρα στίγματα και οι λεπτές γραμμές
  5. Μειώνει την πιθανότητα οξειδωτικής βλάβης και βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας από τις ακτίνες UV και τη ρύπανση

Κύρια συστατικά

  1. Οι οροί περιέχουν υαλουρονικό οξύ, που παγιδεύεται στο φυσικό νερό της επιδερμίδας, διατηρώντας τη ενυδατωμένη όλη την ημέρα.
  2. Τα αντιοξειδωτικά του ορού προσώπου ωφελούν το δέρμα προστατεύοντάς το από περιβαλλοντικές βλάβες και στρες.
  3. Η βιταμίνη C είναι το κοινό αντιγηραντικό συστατικό που χτίζει το κολλαγόνο. Ενισχύει την ανοσία της επιδερμίδας και είναι ιδανικό για γυναίκες από 30 ετών και πάνω.
  4. Η ρετινόλη στους ορούς προσώπου φροντίζει την επιδερμίδα με τάση ακμής, τις ρυτίδες και τα λεπτά μπαλώματα.
  5. Τα αντιφλεγμονώδη είναι κατάλληλα για την ευαίσθητη επιδερμίδα και βοηθούν στην πρόληψη των  εξανθημάτων, της ερυθρότητας και της φλεγμονής.
  6. Το πράσινο τσάι αποτρέπει τη ζημιά των ελεύθερων ριζών που προκαλούνται από κακή διατροφή, κάπνισμα, ρύπανση και ακτίνες UV.

Οι αντιγηραντικοί οροί με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη C είναι οι καλύτεροι για την ενυδάτωση της επιδερμίδας σας και την πρόληψη των ρυτίδων όταν το δέρμα σας αρχίζει να χαλαρώνει ή όταν οι χρωστικές του δέρματος αρχίζουν να σχηματίζουν ρυτίδες λόγω ηλικίας. Οι οροί αντιγήρανσης επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης.

Ο καινοτόμος ορός προσώπου με υαλουρονικό οξύ LIFTACTIV H.A. Epidermic Filler της Vichy, για όλους τους τύπους επιδερμίδας έχει αντιγηραντική δράση. Στοχεύει στη μείωση των ρυτίδων και στην απώλεια σφριγηλότητας στο πρόσωπο και στην περιοχή των ματιών. Γεμίζει το πρόσωπο & το περίγραμμα των ματιών. Αναπληρώνει το 100% της καθημερινής απώλειας υαλουρονικού οξέος στην επιδερμίδα. Με ορατά αποτελέσματα που βελτιώνονται προοδευτικά με την καθημερινή χρήση.

Οι αντιγηραντικοί οροί είναι προϊόντα που περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις ενεργών συστατικών. Δεδομένου ότι απορροφώνται από την επιδερμίδα βαθιά και γρήγορα τα αποτελέσματά τους είναι άμεσα ορατά. Για την επιδερμίδα σας, επιλέξτε τον κατάλληλο ορό προσώπου με υαλουρονικό οξύ της Vichy και ξεχάστε το χρόνο!