Νοσοκομείο «Αττικόν»: Διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τον θάνατο του Δημήτρη Καλλιάνου

  • Γιάννα Σουλάκη
Νοσοκομείο Αττικόν, Γιάννης Καλλιάνος
Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του νοσοκομείου "Αττικόν" εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντος, Δημήτρη Καλλιάνου.

Η Διοίκηση του ΠΓΝ «Αττικόν», ανακοινώνει τον θάνατο του Δημήτρη Καλλιάνου, πατέρα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καλλιάνου. Ο βουλευτής συντάραξε το πανελλήνιο χθες με τις καταγγελίες του για πλημμελή παροχή νοσηλευτικής φροντίδας στον πατέρα του, ασθενή στο Νοσοκομείο «Αττικόν.

Να σημειωθεί πως στο θέμα τοποθετήθηκε και ο ίδιος ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς και οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ.

Σήμερα η Διοίκηση του Νοσοκομείου δηλώνει μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε, ότι θα διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).

Δείτε την ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια του χθεσινού δελτίου τύπου του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» ανακοινώνουμε σήμερα 25/4/2024 το θάνατο του Δημητρίου Καλλιάνου και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Για τη διερεύνηση όλων των συνθηκών νοσηλείας του περιστατικού από την ημέρα της εισαγωγής του έως σήμερα, η Διοίκηση του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης».