Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του μετά την «περιπέτεια» με την υγεία του στο «Αττικόν»

  • Iatropedia newsroom
Καλλιάνος
Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει την σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας παράπονα για τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, έφυγε από τη ζωή σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος «ξέσπασε» μιλώντας για την περιπέτεια που πέρασε ο πατέρας του τις προηγούμενες ημέρες όταν εισήχθη σε δημόσιο νοσοκομείο.

Μάλιστα, το ξέσπασμά του έφερε και την απάντηση του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με τις εισαγωγές ασθενών σε Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) και Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) των νοσοκομείων.

Ο Γιάννης Καλλιάνος δήλωσε αποφασισμένος να ζητήσει ευθύνες από τη διοίκηση και τους γιατρούς της αγγειοχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου «Αττικόν» για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του.

Εξήγησε πως ο πατέρας του είχε διαβητικό πόδι, είχε ζάχαρο και τις τελευταίες μέρες το μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού άρχισε να μαυρίζει. Πρώτα τον μετέφεραν στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας όπου τους είπαν ότι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αγγειοχειρουργικό περιστατικό.

«Στη συνέχεια, τον πήγαμε στο Αττικόν, όπου έγινε χειρουργική επέμβαση στο πόδι του. Στη συνέχεια όμως, είχε δύσπνοια, αλλά οι γιατροί μου έλεγαν ότι ο πατέρας σας πηγαίνει πολύ καλά και οι εξετάσεις του ήταν φοβερές». «Ο πατέρας μου άρχισε να κάνει ολοένα και σοβαρότερη δύσπνοια και οι γιατροί μας έλεγαν ωστόσο ότι πήγαινε κάθε μέρα και καλύτερα», όπως υποστηρίζει.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί έγινε γνωστό ότι ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου έφυγε από τη ζωή…

Πηγή: Newsit / Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Διαβάστε επίσης: «Αττικόν»: Τι λέει το νοσοκομείο για τον πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου και την εισαγωγή του στη ΜΕΘ

Διαβάστε επίσης: Γεωργιάδης για Καλλιάνο: Οι ασθενείς μπαίνουν στην εντατική με αυστηρά ιατρικά κριτήρια