Κικίλιας για Ρουβίκωνα: «Είναι δειλοί και άνανδροι. Ο,τι χειρότερο στην Ελληνική Κοινωνία»

  • Γιάννα Σουλάκη
Κικίλιας
Επίθεση κατά των αντιεξουσιαστών του Ρουβίκωνα εξαπέλυσε μέσω τηλεοπτικής συνέντευξής του ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, σχολιάζοντας τη χθεσινή επιδρομή της ομάδας στο νοσοκομείο "Άγιος Σάββας"

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο υπουργός Υγείας ανέφερε αναλυτικά ποιες προσλήψεις θα γίνουν το επόμενο διάστημα στα νοσοκομεία και προανήγγειλε τη δημιουργία νέου ακτινοθεραπευτικού κέντρου εντός του χώρου του νοσοκομείου Σωτηρία.

«Αυτοί θα κάνουν σόου και εμείς θα φροντίζουμε τη δημόσια υγεία. Είχαν το θράσος αυτοί οι δειλοί να μπουν στο μεγαλύτερο ογκολογικό νοσοκομείο της χώρας, στο ιερό αυτό νοσοκομείο που πάνε άνθρωποι για να σώσουν τη ζωή τους και να κάνουν σόου. Σόου! Είναι δειλοί, είναι άνανδροι, είναι ό,τι χειρότερο έχει γεννήσει η ελληνική κοινωνία. Δεν ντρέπονται λιγάκι να τολμούν να μπαίνουν μέσα στα νοσοκομεία, εκεί που η μέση ελληνική οικογένεια πάει για να θεραπεύσει τον πόνο της», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

Δείτε επίσης: Εισβολή Ρουβίκωνα στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» – «Η οδός της βίας είναι αδιέξοδη», λέει η Διοίκηση

Να θυμίσουμε ότι η ομάδα των αντιεξουσιαστών του Ρουβίκωνα είχε εισβάλει πριν από περίπου 10 μέρες και στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας στο Κολωνάκι και είχε πετάξει μπογιές και τρικάκια.

Δείτε επίσης: «Ντου» του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας – «Δεν τρομοκρατούμαι», λέει ο Βασίλης Κικίλιας

Κικίλιας: Σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ υπογράφουν 800 νέοι γιατροί

Ο υπουργός Υγείας επανέλαβε ότι άμεσα υπογράφουν σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ 800 νέοι γιατροί, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος μετά το 2011-2012.

«Γιατροί όλων των ειδικοτήτων για όλη τη χώρα, 800 νέοι άνθρωποι δεν θα φύγουν στο εξωτερικό, θα μείνουν εδώ, στη χώρα μας. Είναι αυτά τα νέα παιδιά που πήγαιναν στη Γερμανία, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ.Κικίλιας.

Επισήμανε ότι το Υπουργείο έχει ήδη συμφωνήσει με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και τον ΕΟΠΥΥ, υπογράφοντας κοινή σύμβαση για το ζήτημα αυτό και πρόσθεσε: «Θέλουμε λοιπόν να τους εμπλέξουμε σε αυτή τη διαδικασία, θέλουμε νέα παιδιά, νέοι επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων να μπορέσουν να έχουν σχέση εργασίας με τον ΕΟΠΥΥ σε όλη τη χώρα».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν