«Ντου» του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας – «Δεν τρομοκρατούμαι», λέει ο Βασίλης Κικίλιας

  • Γιάννα Σουλάκη
Κικίλια
Επίθεση από ομάδα αντιεξουσιαστών του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια. Πέταξαν μπογιές και τρικάκια με σύνθημα "Κάτω τα ξερά σας από τη Δημόσια Υγεία" και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Ο ένας συνελήφθη.

Στόχος του Ρουβίκωνα, αυτή τη φορά, το πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας στην οδό Κριεζώτου 4, στο Κολωνάκι. «Δεν τρομοκρατούμαι», δηλώνει από το λογαριασμό του στο twitter, ο Βασίλης Κικίλιας.

Όλα ξεκίνησαν, όταν μια καλοντυμένη κυρία, που λειτούργησε ως «δόλωμα», χτύπησε το κουδούνι του γραφείου, ζητώντας από τους συνεργάτες του υπουργού να τον δει για προσωπική της υπόθεση, όπως είπε.

Οι συνεργάτες του Βασίλη Κικίλια την ενημέρωσαν ότι αυτήν ώρα βρίσκεται στην οδό Αριστοτέλους στο Υπουργείο Υγείας. Πριν προλάβει να ολοκληρωθεί ο διάλογος μεταξύ τους, τέσσερις άγνωστοι εισέβαλαν στο γραφείο. Πέταξαν τρικάκια με το συνθήματα «Κάτω τα ξερά σας από τη Δημόσια Υγεία», έριξαν μπογιές στην πόρτα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Λίγο πιο κάτω ο ένας από αυτούς συνελήφθη από την άνδρα της αστυνομίας και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Βασίλης Κικίλιας: «Δεν τρομοκρατούμαι»

Ο υπουργός Υγείας έκανε ανάρτηση στο twitter, χαρακτηρίζοντας ως «Άνανδρους» τα μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας. Όπως γράφει χαρακτηριστικά:

«Προς τους ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ρουβίκωνες που εισεβαλαν με βία στο πολιτικό μου γραφείο και εκφόβισαν, απείλησαν και τραμπούκισαν τους εργαζόμενους: ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΙ.
Στο πρόσωπο του αστυνομικού που συνέλαβε τον 1 από τους 4, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία»

Δείτε την ανάρτηση: