Κι άλλα προεκλογικά ρουσφέτια καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ…

  • Γιάννα Σουλάκη
προσλήψεις
Κι άλλες προκηρύξεις για προσλήψεις μέσα στις εκλογές -αυτή τη φορά στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Αττικής- καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), που κάνει λόγο για προεκλογικά ρουσφέτια.

Ρουσφετολογικές προεκλογικές προσλήψεις καταγγέλλει και πάλι η ΠΟΕΔΗΝ, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση για τις «παράνομες μετατάξεις», που όπως υποστηρίζει, προχώρησε με Υπουργική Απόφαση ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός.

Δείτε – Μπαράζ μετατάξεων πριν τις εκλογές: Διοικήτρια εγκαταλείπει την ΥΠΕ και τοποθετείται ως γιατρός σε νοσοκομείο, λέει η ΠΟΕΔΗΝ

Αυτή τη φορά το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, αναφέρουν οι εργαζομένοι της ΠΟΕΔΗΝ, εξέδωσε προκήρυξη στις 31/5/2019 μετά την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για πρόωρες εκλογές, για την πρόσληψη 8 επαγγελματιών πρόνοιας με σύμβαση μίσθωσης έργου εκτός ΑΣΕΠ για την κάλυψη αναγκών αποϊδρυματοποίησης των Προνοιακών Μονάδων της Αττικής.

«Οι αιτήσεις υποβάλλονται από 1/6/2019 έως 10/6/2019 ημέρα που θα ανακοινωθούν οι πρόωρες εκλογές. Οι προσλήψεις των «κολλητών» της κυβέρνησης θα γίνουν εντός προεκλογικής περιόδου που απαγορεύεται», λένε χαρακτηριστικά οι εργαζόμενοι.

Δείτε: Για «συκοφαντίες και ψεύδη» της ΠΟΕΔΗΝ κάνει λόγο η Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ και απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη

ΠΟΕΔΗΝ: «Η αν. υπουργός Εργασίας ρήμαξε τις Προνοιακές Μονάδες»

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους της Ομοσπονδίας, η αν. υπουργός Εργασίας κα Φωτίου δεν φρόντισε να γίνουν προσλήψεις κατά τη διάρκεια της θητείας της και τρέχει, όπως λένε, προεκλογικά να καλύψει τα κενά:

«Αφησε επί των ημερών της το προσωπικό των Προνοιακών Μονάδων να μειωθεί από 4000 σε 2600 (πριν τα Μνημόνια 5500) εγκατέλειψε την αποϊδρυματοποίηση που αφέθηκε στις ΜΚΟ, οι λίστες αναμονής για περίθαλψη ξεπερνάνε τον ένα χρόνο, άφησε χωρίς Οργανισμούς τις Μονάδες και «ξύπνησε» προεκλογικά και αποφάσισε να κάνει προσλήψεις κατά την προεκλογική περίοδο για τα «ψηφαλάκια».Εύγε»

Δείτε την προκήρυξη:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παράνομο διορισμό νέων Επιθεωρητών Υγείας λίγο πριν τις εκλογές, καταγγέλλει ο Τομέας Υγείας του ΚΙΝΑΛ