Κ. Λουράντος: Στα χνάρια των προηγούμενων οι σημερινοί κυβερνώντες

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΦΣ σε σχόλιό του στο farmakopoioi.blogspot, "με αφορμή και την 3η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ που οι σημερινοί κυβερνώντες στα χνάρια των προηγούμενων «φωστήρων» , θα παραλάβουν ως την μοναδική λύση για την ανασυγκρότηση της χώρας, βγήκα την Κυριακή –μια από τις 7 του χρόνου που τα μαγαζιά πρέπει να είναι ανοικτά εν αντιθέσει με τις ... "πεποιθήσεις" της σημερινής κυβέρνησης όταν ήταν αντιπολίτευση - για να δω την κίνηση. Και ο κ. Λουράντος κάνει έναν παραλληλισμό της κατάστασης που επικρατεί στα εμπορικά καταστήματα με το επικείμενο πέρασμα κάποιων ΜΥΣΥΦΑ εκτός φαρμακείου αλλά και το παράνομο άνοιγμα κάποιων φαρμακείων ελέω απελευθέρωσης.

Σχολιάζει χαρακτηριστικά ο κ. Λουράντος: «Είδα τα μισά μαγαζιά να είναι ανοικτά και τα άλλα κλειστά. Είδα πολυκαταστήματα άδεια με πολύ λίγους υπαλλήλους . Είδα σε κεντρικούς λεωφόρους όλα τα μαγαζιά να είναι κλειστά. Είδα πολύ λίγο κόσμο να τριγυρνά και να ψωνίζει (;)

Είδα δυστυχώς και κάποιους ελάχιστους φαρμακοποιούς στην περιοχή του κέντρου να είναι ανοικτοί και …άδειοι. Πέρα από την παρανομία τους – ήδη έχει κινηθεί ο Σύλλογος μας – το θέμα είναι ακόμη πιο σοβαρό.

Δεν καταλαβαίνουν ότι με τον τρόπο αυτό εξομοιώνονται με τα εμπορικά καταστήματα και υποβαθμίζουν την επιστημοσύνη μας, πράγμα που είναι ολέθριο; Αυτοί οι ανεγκέφαλοι δεν σκάβουν μόνο τον λάκκο τους άλλα θα καταστρέψουν και τους υπόλοιπους.

Εμείς οι ίδιοι πρέπει να προστατέψουμε τα φαρμακεία μας και τον κλάδο μας. Ας μην φωνάζουμε μόνον εναντίον των όποιων κυβερνήσεων. Aς συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με αξιοπρέπεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ