Δημήτρης Κόκοτας: Συγκρατημένη αισιοδοξία εκφράζουν οι γιατροί

  • Iatropedia newsroom
Κόκοτας
Η υγεία του, σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr, παρουσιάζει βελτίωση, αν και δεν έχει σταθεροποιηθεί πλήρως

Συγκρατημένη αισιοδοξία εκφράζουν οι γιατροί για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα που, όμως, δεν έχει σταθεροποιηθεί πλήρως.

Ο Δημήτρης Κόκοτας, ο οποίος υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, βρίσκεται για τέταρτο 24ωρο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έχοντας μεταφερθεί μέσα στο σαββατοκύριακο από την καρδιολογική ΜΕΘ στη Γενική ΜΕΘ.

Η υγεία του, σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr, παρουσιάζει βελτίωση, αν και, όπως προαναφέρθηκε, δεν έχει σταθεροποιηθεί πλήρως.

Είναι ακόμη διασωληνωμένος και μέσα στο επόμενο τριήμερο οι γιατροί θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν, με σκοπό να τον αποδεσμεύσουν από τον αναπνευστήρα και να εκτιμήσουν αν και σε ποιο βαθμό έχουν επηρεαστεί οι λειτουργίες του.

Το ευχάριστο είναι πως οι δύο αξονικές που έγιναν είναι πολύ καλές και δεν δείχνουν την παρουσία βλάβης από την ανακοπή.

Η πιθανότητα να διαπιστωθεί βλάβη όταν θα ξυπνήσει είναι μικρή, εκτιμούν οι γιατροί, αλλά δεν αποκλείεται.

Για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή ενημερώθηκε και ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ευχήθηκε περαστικά στον γνωστό τραγουδιστή, ενώ εξήρε τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο Γεννηματάς που «έδωσαν τεράστια μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή».

«Θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Δημήτρη Κόκοτα. Έχω ενημερωθεί από το νοσοκομείο Γεννηματάς και ενδιαφέρομαι για την κατάστασή του, η οποία είναι σταθερή. Το Γ.Γεννηματάς κάνει ότι μπορεί από την πρώτη στιγμή. δόθηκε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο ίδιος έδωσε και δίνει ακόμα μεγάλη μάχη για τη ζωή του», είπε ο υπουργός Υγείας.

«Είμαι αισιόδοξος. Αφού πέρασετα πρώτα κρίσιμα εικοσιτετράωρα, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Alpha.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πατινάζ: Το μυστικό του τετραπλού άξελ βρίσκεται στον… εγκέφαλο!

Σύνδρομο της Αβάνας: Η Ρωσία δεν έχει καμία σχέση, λέει το Κρεμλίνο

Έρχεται τον Ιούνιο self test για τον καρκίνο του παχέος εντέρου στα φαρμακεία