Ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Δίνει μεγάλη μάχη να κρατηθεί στη ζωή, αλλά είμαι αισιόδοξος»

  • Iatropedia newsroom
Κόκοτας
Η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα ύστερα από το έμφραγμα, παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή, ενώ μεταφέρθηκε πλέον στη παθολογική ΜΕΘ.

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης έχει ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, η οποία είναι σταθερή, όπως είπε.

Ευχήθηκε περαστικά στον γνωστό τραγουδιστή, ενώ εξήρε τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο Γεννηματάς που «έδωσαν τεράστια μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή».

«Θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Δημήτρη Κόκοτα.  «Έχω ενημερωθεί από το νοσοκομείο Γεννηματάς και ενδιαφέρομαι για την κατάστασή του, η οποία είναι σταθερή. Το Γ.Γεννηματάς κάνει ότι μπορεί από την πρώτη στιγμή. δόθηκε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο ίδιος έδωσε και δίνει ακόμα μεγάλη μάχη για τη ζωή του», είπε ο υπουργός Υγείας.

«Είμαι αισιόδοξος. Αφού πέρασετα πρώτα κρίσιμα εικοσιτετράωρα ,πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Alpha.

Τι λέει η γυναίκα του Δημήτρη Κόκοτα

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει μεταφερθει στην παθολογική ΜΕΘ, όπου παραμένει διασωληνωμένος για τέταρτη ημέρα μετά το έμφραγμα που υπέστη κατά τη διάρκεια των προβών του J2US.

«Πήγε και ήρθε… οι γιατροί είναι συγκρατημένοι», δήλωσε η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή, Δήμητρα Κόκοτα, μιλώντας στον Alpha και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σήμερα το πρωί.

«Είναι σε καταστολή ακόμη, οι γιατροί δεν έχουν κάνει προσπάθεια να τον αποσωληνώσουν, κάνουν πολύ προσεχτικά βήματα, θα πρέπει να περάσουν ακόμη δύο ημέρες», πρόσθεσε.

Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Κόκοτας: Δύσκολες στιγμές στην καρδιολογική ΜΕΘ του «Γ. Γεννηματάς» – Τι λέει ανακοίνωση του Νοσοκομείου