Πολλή δουλειά, μεγάλο άγχος, κακή διατροφή και ελάχιστη άσκηση

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η ζωή στις μεγαλουπόλεις, ειδικά δε στα χρόνια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, χαρακτηρίζεται από άγχος! Και πολλαπλές μελέτες έχουν δείξει ότι το άγχος συνδέεται με κακή διατροφή, κάπνισμα, κατανάλωση φθηνών, ελάχιστα θρεπτικών τροφών, κακή ποιότητα ύπνου και έλλειψη επαρκούς άσκησης. Που οδηγούμαστε λοιπόν;

Το αίσθημα σωματικής και ψυχικής κόπωσης και η έλλειψη ενέργειας να αντεπεξέλθουμε στην σκληρή καθημερινότητα, μας διακατέχουν. Κοιμόμαστε λίγο και άσχημα, τρώμε ό,τι βρούμε πιο φθηνό και εύκολο στην παρασκευή, και μετά την εργασία «σερνόμαστε» από καναπέ σε καναπέ αντί να επισκεφτούμε ένα γυμναστήριο.

Ο σύγχρονος άνθρωπος καλείται να τα κάνει όλα σωστά, εκτός από το να φροντίζει την υγεία του: Εργάζεται, είναι γονιός, σύντροφος, φίλος, συνεργάτης αλλά δεν φροντίζει όσο θα έπρεπε το ανοσοποιητικό του σύστημα και γενικά την ευεξία του.

Η λύση

Σε πολλούς, η μοναδική λύση για να διατηρήσουν την καλή τους υγεία, είναι σε περιόδους έντονης κούρασης και καταπόνησης, κατά τη αλλαγή εποχών, όταν κάνουν φυσιοθεραπεία/αποκατάσταση, αλλά και πριν ή μετά την προπόνηση να παίρνουν συμπληρώματα διατροφής. Όλες οι μελέτες δείχνουν ότι τα συμπληρώματα συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και μας βοηθούν να νιώσουμε πιο δυνατοί.

Είναι γεγονός ότι ένα φακελάκι με αμινοξέα σε μορφή χυμού μπορεί να μας δώσει την απαραίτητη τόνωση. Μάλιστα προϊόν που κυκλοφορεί στην αγορά η Menarini με την εμπορική ονομασία Sustenium Plus και το οποίο περιέχει Κρεατίνη, Αργινίνη, Β – Αλανίνη, Βιταμίνη C, Βιταμίνη Β1, Μαγνήσιο, Σίδηρο και Ψευδάργυρο είναι το απόλυτο «όπλο» κατά της κόπωσης!

Το κάθε κουτί περιέχει 22 φακελάκια (το προϊόν είναι διαλυόμενο σε νερό) και περιέχει πραγματικό χυμό πορτοκαλιού. Μπορεί να λαμβάνεται καθημερινά καθώς είναι συμπλήρωμα διατροφής και κατάλληλο για ενήλικες.