Το “Let’s ΠΑΠ” στον αγώνα δρόμου Under Armour Run City Challenge, στην Κηφισιά

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Το “Let’s ΠΑΠ”, η πρώτη ελληνική εφαρμογή για την υγεία της γυναίκας, στο πλαίσιο της συνεχής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τον καρκίνο του τράχηλου της μήτρας, βρέθηκε την Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018, στον αγώνα δρόμου Under Armour Run City Challenge, στην Κηφισιά.

Πλήθος κόσμου ενημερώθηκε για τη σημαντικότητα της πρόληψης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, μέσω της τεχνολογίας Virtual Reality – εικονικής πραγματικότητας – η οποία χρησιμοποιείται για πρώτη φορά από την ελληνική φαρμακευτική εταιρία AENORASIS.

Το “Let’s ΠΑΠ” φιλοξενήθηκε στο booth της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Κοινωνικής Φροντίδας, “ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ”. Το “ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ”, απευθύνεται σε ογκολογικούς ασθενείς και ιδρύθηκε με κύρια επιδίωξη να μετέχει ενεργά και να συμβάλλει στην κοινωνική, ψυχολογική, συναισθηματική, πνευματική και ιατρική υποστήριξη των ασθενών και των οικογενειών τους, μέσα από την ενημέρωση, την γνώση και την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου πληθυσμού.

H AENORASIS είναι μια αμιγώς Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της Υγείας από το 1998, προσφέροντας καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας.