Πως θα είναι εμφανισιακά οι γυναίκες στο άμεσο μέλλον;

  • Iatropedia
Έχετε φανταστεί πως θα είναι τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της γυναίκας μετά από μερικές δεκάδες χρόνια; Θα είναι ίδιες όπως τώρα; Η εξελικτική πορεία της ζωής δείχνει ότι μάλλον δεν θα έχουν την ίδια εμφάνιση που έχουν σήμερα. Όπως σήμερα δεν έχουν την μορφή που είχαν οι γυναίκες όταν εμφανίσθηκαν πάνω στη γη. Αν λοιπόν σας αρέσουν οι λεπτές, και ψηλές γυναίκες, μάλλον πρέπει να προλάβετε να κάνετε τις επιλογές σας άμεσα γιατί τα νέα δεν είναι ευχάριστα για εσάς. Αντίθετα σε όσους αρέσουν οι “τσουπωτές” οι “γεματούλες” και λίγο πιο κοντούλες γυναίκες, έκαναν την τύχη τους. Αλλά είπαμε αυτά σε μερικά χρόνια. Διαβάστε πως ακριβώς θα είναι τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της γυναίκας του μέλλοντος.

Η επιστημονική ομάδα του καθηγητή εξελικτικής βιολογίας, δρ Στίβεν Στερνς, του Πανεπιστημίου του Γέηλ, σε μελέτη που δημοσίευσε στο περιοδικό New Scientist, διαπίστωσε ότι υπάρχουν ισχυρότατες ενδείξεις, βάση της εξελικτικής θεωρίας, ότι η μορφή και τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της γυναίκας κατά μέσο όρο θα έχουν αλλάξει μέχρι το 2050.

Σε γενικές γραμμές η γυναίκα του 2050 σε σχέση με τη σημερινή γυναίκα θα είναι κατά μέσο όρο από 2 μέχρι 5 εκατοστά πιο κοντή και από 1 μέχρι 3 κιλά, πιο γεμάτη. Οι επιστήμονες του Γέηλ, μελέτησαν τα ιατρικά ιστορικά των 14.000 κατοίκων μιας πόλης της Μασαχουσέτης, από το 1948 μέχρι σήμερα, τα οποία ουσιαστικά καλύπτουν τρεις γενιές σε αρκετές οικογένειες.

Διαπίστωσαν ότι, οι πιο κοντές και μεγαλύτερου βάρους γυναίκες τείνουν να έχουν περισσότερα παιδιά, κατά μέσο όρο, σε σχέση με τις ψηλότερες και πιο λεπτές γυναίκες. Επίσης, οι γυναίκες με χαμηλότερη πίεση αίματος και μικρότερο επίπεδο χοληστερίνης που σημαίνει ότι έχουν πιο υγιή καρδιά τείνουν να έχουν πιο πολλά παιδιά. Παρομοίως και οι γυναίκες που γεννάνε το πρώτο τους παιδί, νέες, καθώς και όσες έχουν εμμηνόπαυση σε μεγαλύτερη ηλικία.

Με την εξελικτική θεωρία τα χαρακτηριστικά αυτά περνάνε από τη μητέρα στην κόρη η οποία με τη σειρά της θα αποκτήσει περισσότερα παιδιά. Αν αυτό συνεχιστεί επί 10 συνεχόμενες γενιές, τότε οι επιστήμονες υπολογίζουν ότι η τάση της γυναίκας το 2050, θα είναι να έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, όπως να είναι πιο κοντή και πιο παχουλή.

Η ομάδα του καθηγητή Στερνς διαπίστωσε επίσης ότι η γυναίκα του 2050, εκτός από τις αλλαγές στα εξωτερικά της χαρακτηριστικά θα έχει και οργανικές αλλαγές όπως: Κατά μέσο όρο θα γεννάει το πρώτο της παιδί 5 μήνες νωρίτερα ενώ θα μπαίνει στην εμμηνόπαυση της σχεδόν ένα χρόνο αργότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μην τρομάξετε, αλλά έτσι θα είμαστε στο μέλλον. ΦΩΤΟ

Δείξτε μας το στήθος σας να σας πούμε πόσο έξυπνη είστε

Τα συχνότερα λάθη που κάνουμε με το προφυλακτικό

Πόσο διαρκεί το Μπότοξ;

Σε ποια ηλικία είναι μια γυναίκα, πιο θελκτική και όμορφη για τους άνδρες;

Είναι 16 ετών και έχει το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο. ΦΩΤΟ

Γνωρίζετε ότι ο δονητής ήταν ένα… ιατρικό εργαλείο; ΦΩΤΟ