Πως θα αποκτήσετε brazilian γλουτούς με φυσικό τρόπο!

  • Iatropedia
Πολλές γυναίκες ονειρεύονται να αποκτήσουν brazilian γλουτούς. Το όνειρο αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα με φυσικό τρόπο αρκεί να επιλέξετε το σωστό εσώρουχο και ακολουθώντας μια υγιεινή διατροφή σε συνδυασμό με την άσκηση.

Τι να κάνετε

Αλλάξτε τον τρόπο που περπατάτε.

Φροντίστε ώστε να μοιράζετε το βάρος τους σώματος σας σε όλα τα σημεία.

Οι ιδικοί προτείνουν να περπατάτε σαν να βρίσκεται σε ένα νοητό διάδρομο. Φανταστείτε ότι βαδίζετε πάνω σε μια νοητή γραμμή η οποία βρίσκεται μπροστά σας και πρέπει να την ακολουθείτε.

Σφίξτε τη μέση σας

Μια ζώνη όταν φοριέται πάνω από το πουκάμισο δείχνει τη μέση πιο λεπτή ενώ τονίζει φυσικά τους γλουτούς. Συνιστάται η αποφυγή ρούχων που έχουν οριζόντια μοτίβα ή οριζόντιες λωρίδες.

Χρησιμοποιήστε τα ειδικά εσώρουχα

Ένας άλλος τρόπος για να καταφέρετε να έχετε brazilian γλουτούς είναι να προμηθευτείτε τα ειδικά εσώρουχα ανόρθωσης οπυ πωλούνται στο εμπόριο.

Η επιλογή του σωστού μεγέθους, είναι σημαντική για να μην δείχνουν ψεύτικα.

Κάντε τις ειδικές ασκήσεις που υπόσχονται φυσική ανόρθωση.

Μια από αυτή είναι

Ξαπλώστε ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα, τα πόδια να ακουμπούν στο έδαφος, και τις παλάμες σας προς τα κάτω. Σηκώστε τους γοφούς σας μέχρι το σώμα σας να σχηματίσει μια ευθεία γραμμή από τους ώμους μέχρι τα γόνατα. Μείνετε ακίνητη για 5 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια επιστρέψτε στην αρχική σας θέση.

πηγή:http://www.newhealthguide.org