Πως φαντάζονται οι άνδρες τη τέλεια γυναίκα;

  • Iatropedia
Τόνοι μελανιού έχουν χυθεί για το πως φαντάζονται οι άνδρες την τέλεια γυναίκα. Βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά τα γενικά χαρακτηριστικά που θέλουν να έχει φαίνεται ότι είναι τα ίδια. Ύψος, κιλά, μέγεθος στηθόδεσμου, αναλογίες, είναι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά εκείνα που θέλουν οι άνδρες να έχει η τέλεια γυναίκα που θα είναι στο πλευρό τους.

Σε μια προσπάθεια να καταρρίψει τους μύθους που διαιωνίζονται γύρω από την τέλεια γυναίκα μεγάλη ιστοσελίδα γνωριμιών πραγματοποίησε δημοσκόπηση σε 2000 Βρετανούς για να μάθει πώς είναι για αυτούς το ιδανικό κορίτσι.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις τους το ιδανικό κορίτσι πρέπει να έχει 1, 68 ύψος, να είναι 58 κιλά, να φορά 34C σουτιέν να είναι μελαχρινή, να δουλεύει σαν δασκάλα ή νοσοκόμα, να είναι fan του Game of Thrones και του Friends.

Με μια φωνή οι συμμετέχοντες δήλωσαν ότι την προτιμούν να είναι οπαδός της Manchester United, να της αρέσει το Dirty Dancing και να μην φέρνει αντιρρήσεις στους πειραματισμούς στο σεξ (παιχνίδια ρόλων και νέες στάσεις).

Στο μεταξύ η πλειοψηφία απάντησε πως επιθυμούν διακαώς η τέλεια γυναίκα να αγαπά τη μαμά τους να προσέχει την διατροφή της, να φορά μίνι και στενά τζιν, να έχει διακριτικό μακιγιάζ και να μην έχει τατουάζ.

Όπως ανέφεραν οι μελετητές της έρευνας τα περισσότερα από τα αποτελέσματα της έρευνας δεν μας εκπλήσσουν, αν εξαιρέσει κανείς τα επαγγέλματα της δασκάλας ή της νοσοκόμας που ακούγονται περισσότερο σαν σεξουαλική φαντασίωση παρά σαν το ιδανικό επάγγελμα για το ιδανικό κορίτσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε ποιες τροφές ρίχνουν το ουρικό οξύ!

Μπορεί μια έγκυος να έχει γάτα;

Γιατί μελανιάζω με το παραμικρό;

Τι δεν επιτρέπεται στο σεξ; Έρευνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ