Ποιες αποκαλύψεις κάνουν για σένα τα εσώρουχά σου

  • Iatropedia
Μπορεί τα χρώματα και αρώματα να ξεσηκώνουν τις αισθήσεις αλλά πίσω από κάθε απόχρωση που επιλέγετε, κρύβετε το είδος του σεξ που σας αρέσει περισσότερο. Απλά σκεφτείτε το χρώμα που κυριαρχεί στα…εσώρουχα σας και θα σας φανερώσει στοιχεία όχι μόνο τους εαυτού σας αλλά και τις προτιμήσεις σας στο σεξ.

Σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποιήθηκε και δημοσιοποιήθηκε στο journal of clinical investigationαποδείχθηκε ότι το χρώμα των εσωρούχων που διαλέγει μια γυναίκα αποτυπώνει τις προτιμήσεις της στο … σεξ

Η ίδια μελέτη έδειξε ότι όσες επιλέγουν κόκκινα εσώρουχα έχουν έντονη προσωπικότητα , πάθος, ενεργητικότητα, δραματικότητα, και θέληση. Η γυναίκα που προτιμά τα κόκκινα εσώρουχα, δεν ντρέπεται να πάρει αυτά που θέλει στο σεξ και στη ζωή της. Είναι το χρώμα του πάθους και όσοι το προτιμούν κρύβουν μέσα τους έντονο ερωτισμό. Μοναδική τους επιδίωξη να απολαμβάνουν πάντα όλες τις ερωτικές στιγμές με τον τρόπο που οι ίδιοι φαντασιώνονται. Μια ερωτική φλόγα σιγοκαίει μέσα τους που είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθεί.

Αντίστοιχα χαρακτηριστικά έχουν και όσες επιλέγουν τα μαύρα εσώρουχα. Ανεξάρτητες δυναμικές θέλουν να έχουν το πάνω χέρι στον έρωτα.

Οι γυναίκες που επιλέγουν τα ροζ εσώρουχα είναι τρομερά ρομαντικές και ευγενικές ενώ δεν φημίζονται για τις πρωτοβουλίες τους. Θέλουν από τον σύντροφο τους να τις καθοδηγεί στα μονοπάτια της απόλαυσης. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους είναι η έντονη θηλυκότητα.

Όσο αφορά τις γυναίκες που προτιμούν τις πιο γήινές αποχρώσεις ταιριάζουν σε γυναίκες που είναι χαλαρές και δεν έχουν τίποτα να κρύψουν. Θέλουν διαρκώς να αγκαλιάσουν τρυφερά τους συντρόφους τους, ενώ επιδιώκουν τον ρομαντισμό σε όλες του τις εκφράσεις

Τα λευκό εσώρουχα , συνδέονται με την αθωότητα και όσες τα φορούν είναι ανοιχτές … στις προκλήσεις.

Η γυναίκα, που επιλέγει το μωβ αποτελεί το βασικό φρουρό της σχέσης.Μοναδική επιδίωξη η προσωπική της ικανοποίηση. Μεταμορφώνεται διαρκώς αλλάζοντας σεξουαλική ταυτότητα ανάλογα με τις καταστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ταύρους στο κρεβάτι κάνει τους άνδρες ο ήλιος.Έρευνα

Πως ερεθίζει το πορνό τους άνδρες

Γκριζαρισμένα μαλλιά τόσο νωρίς! Πως έγινε αυτό;

Για πρώτη φορά καταγράφεται η ανθρώπινη ωορρηξία.ΒΙΝΤΕΟ