Νύχι που μπαίνει στο δέρμα: Δείτε πώς οι Ιάπωνες βρήκαν την λύση! (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
νύχι που μπαίνει στο δέρμα
Πολλοί άνθρωποι έχουν πρόβλημα με τα νύχια, κυρίως στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού, τα οποία “γυρίζουν προς τα μέσα” και μεγαλώνουν εισχωρώντας στο δέρμα.

Το γνωστό πρόβλημα με το νύχι που μπαίνει στο δέρμα, λοιπόν, βάλθηκαν να λύσουν οι Ιάπωνες και, όπως συμβαίνει συνήθως όταν καταπιάνονται με ένα θέμα, βρήκαν την λύση. Πολύ απλή και “προφανής”, θα πείτε μόλις την δείτε, αλλά είναι πολύ αποτελεσματική μέθοδος.

Παρακάτω θα δείτε μια συσκευή, που ονομάζεται “Makizume Robo Ingrown Toenail Fixer”, και η οποία, σύμφωνα με τους κατασκευαστές της, θα λύσει αυτό το πρόβλημα για σας μέσα σε 30 λεπτά!

Σε ένα βίντεο δημοσιεύτηκε από το Trend Shop, μπορείτε να δείτε πώς λειτουργεί αυτή η συσκευή. Αρχικά “γαντζώνει” τα δύο άκρα από το νύχι που μπαίνει στο δέρμα.

Στην συνέχεια, βιδώνοντας τον κεντρικό άξονα της συσκευής, τα άκρα ανασηκώνονται. Μετά, με την συσκευή επάνω στο νύχι, βάζετε το πόδι σας σε ζεστό νερό για περίπου 20 λεπτά. Το βγάζετε και ανασηκώνετε περισσότερο τις άκρες και το ξαναβάζετε στο νερό.

Μετά από λίγο, το νύχι έχει πάρει άλλη κλίση, με την οποία θα αρχίσει να μεγαλώνει κανονικά και όχι προς τα μέσα Δηλαδή δεν θα μπαίνει πια μέσα στο δέρμα. Δείτε το σχετικό βίντεο και θα καταλάβετε ακριβώς πώς λειτουργεί όλο αυτό:

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που προκαλούν την ανώμαλη ανάπτυξη των νυχιών. Μια πρόσφατη μελέτη εξέτασε τους διαφορετικούς τρόπους που τα νύχια μπορεί να καμπυλώνονται και να γυρίζουν προς τα μέσα, προκαλώντας οίδημα και πόνο. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι το να κόβετε τα νύχια σας πολύ κοντά, ή αν δεν τα κόβετε ίσια, σε συνδυασμό με την στάση του σώματός σας, την γενικότερη υγιεινή των ποδιών σας, αλλά και το είδος των παπουτσιών που φοράτε, όλα αυτά έχουν αντίκτυπο στο αν θα έχετε πρόβλημα με κάποιο νύχι που μπαίνει στο δέρμα.

http://www.medicaldaily.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νύχι που μπαίνει στο δέρμα: Τι μπορείτε να κάνετε στο σπίτι

Μύκητες στα νύχια: Οι 8 κανόνες για να μην έχετε ποτέ ξανά πρόβλημα

Πέντε ύπουλα προβλήματα υγείας που φαίνονται στα νύχια (εικόνες)

Παρωνυχίδα: Τι να κάνετε για να την αφαιρέσετε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν