Δείξτε μας το στήθος σας να σας πούμε πόσο έξυπνη είστε

  • Iatropedia
Προσοχή μην παρεξηγήσετε τον τίτλο και πιστέψετε ότι έχουμε κάποιον πονηρό σκοπό. Το αντίθετο, πρόκειται για μια έρευνα Αμερικάνων επιστημόνων οι οποίοι προσπάθησαν να συσχετίσουν το μέγεθος του στήθους με την εξυπνάδα μιας γυναίκας. Αλήθεια εσείς τι πιστεύετε, ποιες γυναίκες έχουν μεγαλύτερο δείκτη ευφυίας; Εκείνες με πλούσιο στήθος, ή εκείνες με μικρό έως και φυσιολογικό; Πριν απαντήσετε να σας πούμε ότι οι γυναίκες που πήραν μέρος στην έρευνα έπρεπε απαραίτητα να έχουν φυσικό στήθος. Διαβάστε ποιες γυναίκες είναι πιο έξυπνες...

Σε πολλές ταινίες βλέπουμε μια (κατά προτίμηση ξανθιά) καλλίπυγο γυναίκα, με εκπληκτικά πόδια, επίπεδη κοιλιά και πλούσιο στήθος να μασάει τσίχλα και να κάνει συνέχεια χαζές ερωτήσεις στον εραστή της (που είναι κατά προτίμηση μέλος της μαφίας, ή κάποιος παράνομος). Αυτά στις ταινίες. Γιατί όμως οι σκηνοθέτες προτιμούν τις γυναίκες με πλούσιο στήθος να τις παρουσιάζουν χαζούλες; Έχει κάποια βάση;

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, έκαναν μια πρωτότυπη διαπίστωση, όταν θέλησαν να συσχετίσουν το IQ μιας γυναίκας, με το μέγεθος του στήθους της. Δυστυχώς οι σκηνοθέτες που αναφέραμε νωρίτερα, έχουν πέσει έξω. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι όσο μεγαλύτερο είναι το φυσικό στήθος μιας γυναίκας, τόσο πιο εύστροφη είναι εκείνη. Τόσο μεγαλύτερο IQ έχει ή τουλάχιστον υπερτερεί σε σχέση με τις γυναίκες με μικρό ή φυσιολογικό μέγεθος στήθους.

Το δείγμα της έρευνας ήταν 1.300 γυναίκες τις οποίες οι ερευνητές χώρισαν σε 5 ομάδες ανάλογα με το μέγεθος του στήθους τους. Οι ομάδες ξεκίνησαν από το extra small και κατέληγαν στο extra large μέγεθος σουτιέν. Οι γυναίκες από το φυσιολογικό στήθος και πάνω αποδείχθηκαν εξυπνότερες, αφού σε μικρότερο χρόνο μπορούσαν να επιλύσουν διάφορα προβλήματα λογικής που τους είχαν θέσει οι επιστήμονες. Σε σχέση πάντα με τις γυναίκες που είχα από φυσιολογικό και μικρότερο, στήθος.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες μια λογική απάντηση στην οποία κατέληξαν, ήταν ότι οι γυναίκες με πλουσιότερο -φυσικό πάντα- στήθος αποδείχθηκαν κατά μέσο όρο πιο έξυπνες, από τις υπόλοιπες επειδή είχαν υψηλότερα επίπεδα των γυναικείων ορμονών. Αυτό σημαίνει καλύτερη ανάπτυξη του εγκεφάλου. Πάντως επαναλαμβάνουμε μιλάμε για μέσο όρο, στον οποίο όμως η διαφορά του στήθους είναι… οφθαλμοφανής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άνθρωποι δίχως χέρια που κατόρθωσαν το ακατόρθωτο. ΒΙΝΤΕΟ

Τα ανώδυνα “κρακ” των αρθρώσεων, οδηγούν σε αρθρίτιδα;

Τι πρέπει να κάνουμε όταν μας τσιμπήσει τσούχτρα

Ένοχος για εκατοντάδες θανάτους ο “γκουρού” της δίαιτας Πιερ Ντουκάν.

Σε ποια ηλικία είναι μια γυναίκα, πιο θελκτική και όμορφη για τους άνδρες;

Ένας Διάλογος για τα Ψυχιατρικά Φάρμακα