
Ποιες τροφές προστατεύουν από τον καταρράκτη στα μάτια
Η κατανάλωση τροφίμων πλούσιων σε βιταμίνη «φρενάρει» τον καταρράκτη στα μάτια, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.
Η κατανάλωση τροφίμων πλούσιων σε βιταμίνη «φρενάρει» τον καταρράκτη στα μάτια, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.
Ο καταρράκτης αποτελεί την συχνότερη αιτία μείωσης της όρασης και τυφλότητας παγκοσμίως. Δημιουργείται από την θόλωση του κρυσταλλοειδούς φακού...
Επιστήμονες από τις ΗΠΑ και την Κίνα ανέπτυξαν μια νέα αποτελεσματικότερη μέθοδο για την αντιμετώπιση του συγγενούς ή παιδικού...