Έλληνας οφθαλμίατρος με παγκόσμια αναγνώριση και κέντρο αναφοράς στην Αθήνα

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Κάποιοι φεύγουν εκτός Ελλάδος για να αντιμετωπίσουν προβλήματα υγείας σε κέντρα αναφοράς με τεχνολογία αιχμής. Για οφθαλμιατρικά προβλήματα, ωστόσο, χρήσιμο είναι να γνωρίζουν ότι η τεχνολογία αιχμής, η αριστεία και η πρωτοποριακή έρευνα έχουν βαθιές ρίζες σε οφθαλμιατρικό κέντρο στην καρδιά της Αθήνας όπου τόσο η διάγνωση όσο και η θεραπεία πραγματοποιούνται με ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει ο χώρος.

Καινοτόμο και αναγνωρισμένο παγκοσμίως για την ερευνητική του πρωτοπορία, το Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο LaserVision.gr, συμβαδίζει με τις τελευταίες εξελίξεις, τόσο στο διαγνωστικό όσο και στον επεμβατικό τομέα, αποτελώντας παράλληλα ένα υπερσύγχρονο κέντρο αναφοράς για τον εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής που διαθέτει, και την υψηλή ποιότητα της φροντίδας που παρέχει στους ασθενείς του, με σεβασμό προς τις ανάγκες τους.

Δείτε τι μας λέει ο δρ. Αναστάσιος Κανελλόπουλος για την έρευνα που πραγματοποιείται στο κέντρο του:

Λέϊζερ όχι απλά τελευταίας τεχνολογίας, αλλά ό,τι πιο σύγχρονο μπορεί να βρει κάποιος ακόμα και σε μεγάλα οφθαλμιατρικά κέντρα των ΗΠΑ, μπορούν να δώσουν λύση σε όλα τα διαθλαστικά προβλήματα, τον καταρράκτη και τον κερατόκωνο. Είναι πραγματικά ελπιδοφόρο ότι μπορούμε χωρίς να απομακρυνθούμε από την Αθήνα να τύχουμε κορυφαίας αντιμετώπισης σε όλα τα προβλήματα που είναι δυνατόν να εμφανιστούν στα μάτια μας.

Δείτε τον δρ Αναστάσιο Κανελλόπουλο να μας εξηγεί:

Η πρόληψη όμως είναι το πιο σημαντικό βήμα ευζωίας για όλα τα συστήματα του ανθρώπινου οργανισμού και για την πολύτιμη σε όλους μας όραση. Οι τακτικές εξετάσεις σε οφθαλμίατρο πρέπει να ξεκινούν από την βρεφική κιόλας ηλικία και να μας ακολουθούν μέχρι τα βαθιά γηρατειά. Άλλωστε, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας δίνουν σήμερα τη δυνατότητα στον οφθαλμίατρο να εντοπίσει εγκαίρως και με ακρίβεια όλα τα προβλήματα.

Δείτε τι μας συμβουλεύει ο δρ Αναστάσιος Κανελλόπουλος: