Τι θα γίνει αν βάζετε τα δάχτυλά σας σε αυτό το μείγμα για 2 εβδομάδες (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Iatropedia
Το ελαιόλαδο μπορεί να κάνει “θαύματα” σε πολλές παραμέτρους της υγείας μας και αυτό είναι μια πραγματικότητα, γνωστή στους περισσότερους από εμάς.

Είναι για παράδειγμα γνωστό ότι το ελαιόλαδο είναι χρήσιμο σε παράγοντες ομορφιάς για τα μαλλιά και το δέρμα και γι’ αυτό αποτελεί βασικό συστατικό πολλών καλλυντικών ειδών.

Πόσοι από εσάς, όμως, γνωρίζουν, πως αν το ελαιόλαδο συνδυαστεί με ακόμα δύο συστατικά, είναι ικανό να επιταχύνει τον ρυθμό με τον οποίο μεγαλώνουν τα νύχια των χεριών σας;

Σε αυτό το βίντεο θα δείτε μια νεαρή γυναίκα που φτιάχνει ένα μείγμα και μουλιάζει δύο φορές την εβδομάδα τα δάχτυλά της σε αυτό επί δύο εβδομάδες, προτού τα βάλει στη συνέχεια μέσα στο ελαιόλαδο.

Δείτε πόσο μεγάλωσαν τα νύχια της με αυτό το απίστευτο “κόλπο”!

Για να δείξει τα απίστευτα αποτελέσματα, η πρωταγωνίστρια του βίντεο έβαζε μόνο τοπ δεξί της χέρι στο μείγμα, ώστε να φανεί η διαφορά με το αριστερό της χέρι.

Πώς θα το κάνετε και εσείς, αν θέλετε

Απαραίτητα συστατικά:

-Σκόρδο

-Ελαιόλαδο

-Φρέσκος χυμό από πορτοκάλι

Προετοιμασία:

Λιώστε το σκόρδο και αφήστε το να μείνει σε μια κατσαρόλα με το χυμό πορτοκαλιού. Αφού το ανακατέψετε καλά, βυθίστε τα νύχια σας στο μείγμα και κρατήστε τα εκεί για 10 λεπτά. Μετά από αυτό, βάλτε τα δάχτυλά σας στο ελαιόλαδο για 15 λεπτά.

Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία δύο φορές κάθε εβδομάδα και θα εκπλαγείτε από την αλλαγή.

http://www.explorehealthyfood.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μην πετάτε τα χρησιμοποιημένα σακουλάκια τσαγιού. Δείτε γιατί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ντομάτα + ελαιόλαδο: Γιατί ο συνδυασμός είναι ευεργετικός για την υγεία