Tips για να διώξετε την πλήξη από το σεξ!

  • Iatropedia
Όλα του γάμου δύσκολα και ακόμη περισσότερο όταν περνούν τα χρόνια. Η πλήξη, η ανία αλλά και η σεξουαλική τεμπελιά φαίνεται ότι στοιχειώνουν τις μακροχρόνιες σχέσεις με συνέπεια να σβήνει το πάθος μεταξύ των ζευγαριών. Οι αιτίες που ενοχοποιούνται για την κατάσταση αυτή είναι η δύσκολη οικονομική συγκυρία, η μονοτονία της καθημερινότητας, η έλλειψη επικοινωνίας ακόμη και η ύπαρξη τρίτου προσώπου.

Η δύσκολη πραγματικότητα

Η καθημερινή ρουτίνα με την πάροδο των χρόνων πλήττει σοβαρά την ερωτική ζωή των ζευγαριών. Όταν οι υποχρεώσεις στη δουλεία και σ το σπίτι είναι αυξημένες που να βρεθεί ώρα για σεξ.

Για να σταματήσει αυτή η κατάσταση να μπαίνει εμπόδιο στο σεξ η ειδική σεξολόγος Δρ. Patti Britton, συνιστά στους επίδοξους εραστές να σταματήσουν να αγχώνονται και να μεταφέρουν τα όποια προβλήματα την κρεβατοκάμαρά τους.

Όταν το σεξ είναι βαρετό

Αρκετές επιστημονικές έρευνες έχουν τεκμηριώσει πως μετά από κάποια χρόνια γάμου οι σύζυγοι είναι μόνο φίλοι και δεν κάνουν σεξ. Η κατάσταση αυτή μπορεί να ανατραπεί επισημαίνει η σεξολόγος αρκεί να το θέλετε.

Μη διστάσετε να συζητήσετε το πρόβλημα με το έτερο ήμισυ ώστε να παρθούν από κοινού δραστικές αποφάσεις.

Η σεξολόγος προτείνει να πειραματιστείτε σε νέες στάσεις και εμπειρίες ώστε να σπάσετε την μονοτονία στο σεξ.

Ανανεωθείτε

Στην περίπτωση αναφέρει η σεξολόγος που πιστεύετε ότι η ερωτική σας ζωή έχει βαλτώσει μην περιμένετε να αλλάξει κάτι αν πρώτα εσείς δεν πάρετε πρωτοβουλίες.

Στο πλαίσιο αυτό η ειδικός προτείνει να ανανεώσετε ριζικά τόσο την ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρα όσο και τον ίδιο σας το εαυτό.

Πραγματοποιήστε τις φαντασιώσεις

Μην αφήνετε τις φαντασιώσεις σας να σας στοιχειώνουν. Μιλήστε με το σύντροφο σας και κάντε τες πραγματικότητα.

Βρείτε το χαμένο σας αυθορμητισμό

Ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι σύντροφοι όταν η ερωτική τους ζωή βρίσκεται στο τέλμα είναι να επιρρίπτει ο ένας στον άλλο ευθύνες.

Μην το κάνετε αυτό λέει κατηγορηματικά η σεξολόγος.

Προσπαθήστε να θυμηθείτε τι κάνετε πριν και μην διστάσετε να το επαναλάβετε .

Τρίτο πρόσωπο

Τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά στην περίπτωση που υπάρχει τρίτο πρόσωπο