Τι είναι καλύτερο το καλοκαίρι; Μαντέψτε!

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Το σεξ το καλοκαίρι είναι καλύτερο και σε αυτό συντελούν όλα όσα φαντάζεστε... Μεταξύ αυτών και τα διάφανα, αέρινα ρούχα!

Το σεξ «αγαπάει» τις υψηλές θερμοκρασίες (παραδόξως), τα ελαφρά ρούχα με διαφάνειες που αφήνουν λίγα στην φαντασία, την ξεκούραση των διακοπών, την χαλάρωση των μυών, τον μεσημεριανό ύπνο και την συχνότερη επαφή με το νερό (του ντουζ και της θάλασσας).

 Υψηλές θερμοκρασίες

Αν εξαιρέσουμε ότι το air-condition ή ένας καλός ανεμιστήρας είναι απολύτως απαραίτητα, η ζέστη ερεθίζει άνδρες και γυναίκες…

Το παιχνίδι του φλερτ

Τα ήθη χαλαρώνουν εντός και εκτός πόλης και όλοι επιδίδονται στο φλερτ. Αυτό από μόνο του αυξάνει τις πιθανότητες για μια ωραία επαφή συχνότερα από τον χειμώνα.

Χαλάρωση- ξεκούραση

Όταν δεν σκεπτόμαστε την δουλειά και την καταπίεση του καθημερινού προγράμματος, τότε έχουμε περισσότερες πιθανότητες να σκεφτούμε το σεξ και να το κάνουμε κιόλας.

Λιγότερα ρούχα
Το καλοκαίρι,η ζωή είναι πιο …ανάλαφρη μαζί με τα ρούχα και τα παπούτσια ανδρών και γυναικών. Με λίγα να μένουν στην φαντασία, και περίσσια ξεκούραση, όλα οδηγούν στο κρεββάτι, την πλαζ και αλλού…

Μπορείς να το κάνεις παντού
Στην βεράντα, το αυτοκίνητο, το ύπαιθρο ή την ερημική παραλία, όλος ο κόσμος είναι δικός μας για να κάνουμε σεξ εκτός κρεβατιού και κρεβατοκάμαρας!

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν