Θαυμάστρια πασίγνωστου ηθοποιού αυνανίστηκε στην θέση της σε θεατρική του παράσταση!

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
Tom Hiddleston
Αν οι αντιδράσεις του κοινού είναι το πιο σημαντικό κριτήριο επιτυχίας για έναν ηθοποιό, τότε ο συγκεκριμένος πρέπει να νιώθει ευτυχισμένος για την θεατρική του απόδοση.

Και αυτό, διότι, σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω του twitter και των όσων γνωστοποίησαν εκεί άνθρωποι που πήγαν να δουν από κοντά τον πασίγνωστο ηθοποιό, μια από τις θαυμάστριές του αυνανίστηκε δύο φορές (!) καθώς τον παρακολουθούσε στο σανίδι.

Διαβάστε επίσης: Αυνανισμός: Μύθοι και αλήθειες για τις… επιπτώσεις του

Ο λόγος γίνεται για τον Tom Hiddleston και την παράσταση Betrayal που έχει ανέβει στο θέταρο Bernard B. Jacobs Theatre.

Ένας από τους ανθρώπους που ήταν στην παράσταση, έδωσε μια πολύ… λεπτομερή περιγραφή των όσων συνέβησαν στην θέση δίπλα του…

“Κάθε φορά που ο Tom Hiddleston έλεγε κάτι… πικάντικο, η γυναίκα στην σειρά μας γέλαγε δυνατά, κάπως εκτός… συγχρονισμού με το υπόλοιπο κοινό”, γράφει ο σχολιαστής.

«Ο σύντροφός μου μπορούσε να νιώσει ένα ρυθμικό κτύπημα στο υποβραχιόνιο του από την γυναίκα στην διπλανή του θέση, μαζί με περιστασιακές χαμηλόφωνες φωνές. Η δόνηση στην θέση έγινε ολοένα και γρηγορότερη μέχρι να υπάρξει ένα ελαφρώς πιο δυνατό ‘Αχ’, και εκείνη να ανακαθίσει σε πιο όρθια στάση στο κάθισμά της και να γύρει το κεφάλι της πίσω και να κλείσει τα μάτια της”.

Διαβάστε επίσης: Πέντε διάσημες μιλούν ανοιχτά για τον αυνανισμό τους…

Αυτός πρέπει να ήταν μόνο ο πρώτος οργασμός, αφού η θαυμάστρια του Tom Hiddleston δεν σταμάτησε εκεί. Λίγο αργότερα, κατά τη διάρκεια μιας σκηνής μεταξύ του Hiddleston και της συμπρωταγωνίστριάς του στο έργο, Zawe Ashton, όπου φιλιούνται με πάθος, έγινε το ίδιο ακριβώς σκηνικό.

«Το έργο ήταν πραγματικά θαυμάσιο και όλο το καστ απέδωσε θαυμάσια, αλλά ίσως να θέλετε να αποφύγετε το κάθισμα B-3», κατέληξε ο άνθρωπος που έκανε την αρχική ανάρτηση.

Διαβάστε επίσης: Γυναικείος αυνανισμός ΜΕΤΑ το σεξ: Γιατί συμβαίνει; Μια σεξολόγος απαντά…

Ακόμα και ο Chris Pratt, που έπαιξε μαζί με τον Tom Hiddleston στο “Avengers: Endgame”, έσπευσε να σχολιάσει: “Αυτή είναι μια πολύ καλή κριτική αν θέλετε την γνώμη μου”, έγραψε στο twitter:

Πηγές: https://pagesix.com, https://www.ladbible.com, https://uk.movies.yahoo.com

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν