Σε ποια ηλικία η γυναίκα έχει τους καλύτερους οργασμούς

  • Iatropedia
οργασμός
Η λογική μπορεί να υποδηλώνει ότι στα είκοσι χρόνια μας, δηλαδή στην πιο ξέγνοιαστη περίοδο της ζωής μας, είναι η στιγμή που έχουμε το καλύτερο σεξ της ζωής μας.

Οργασμός – Η δεκαετία 19-29 ετών θεωρείται ως το απόγειο της σεξουαλικής εξερεύνησης και του πρώτου μεγάλου έρωτα. Είναι και η περίοδος, που, το άτομο έχει όλο τον χρόνο και την ενέργεια για το πιο έντονο σεξ.

Ωστόσο, όσον αφορά το… μέγα μυστήριο που λέγεται “γυναικείος οργασμός”, τότε το πράγμα αλλάζει. Το θέμα ηλικίας δεν συμβαδίζει και τόσο με την πιο νεανική σεξουαλική δραστηριότητα.

Γυναικείος οργασμός: Το μαγικό  νούμερο στην ηλικία είναι…

Σύμφωνα με μια επιστημονική μελέτη, οι γυναίκες έχουν το καλύτερο σεξ της ζωής τους και πετυχαίνουν τον καλύτερο οργασμό στην ηλικία των 36 ετών και άνω!

Οι περίπου 2.600 συμμετέχουσες στην έρευνα κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με τους οργασμούς που είχαν ή δεν είχαν ανά περίοδο της ζωής τους. Απάντησαν, επίσης, για το πόσο όμορφες αισθάνονταν οι ίδιες και πόσο ολοκληρωμένες ένιωθαν ως γυναίκες.

Οι απαντήσεις τους αναλύθηκαν ανά ηλικιακή ομάδα. Νεότερες γυναίκες (κάτω των 23 ετών), ενδιάμεσης ηλικίας γυναίκες (23-35 ετών) και μεγαλύτερες γυναίκες (36 ετών και άνω).

Όταν ερωτήθηκαν για την σεξουαλική τους ελκυστικότητα, οι μεγαλύτερες γυναίκες έδειξαν πιο σίγουρες για το σώμα τους. Απόδειξη ότι οι 8 στις 10 δήλωσαν ότι ένιωθαν σέξι. Αντίθετα, μόνο 4 στις 10 γυναίκες της μέσης ομάδας αισθάνονταν ελκυστικές. Τέλος 7 στις 10 γυναίκες κάτω των 23 ετών ήταν ευχαριστημένες από την εμφάνισή τους.

Οι μεγαλύτερες γυναίκες σημείωσαν την υψηλότερη βαθμολογία και στο θέμα του οργασμού. Αυτό αποδεικνύεται από το ότι οι 6 στις 10 ανέφεραν ότι είχαν περισσότερους και καλύτερους οργασμούς. Αντίθετα με τις 5 στις 10 στην μεσαία ομάδα και μόλις 2 στις 10 γυναίκες της νεότερης ομάδας, που απάντησαν το ίδιο.

Γυναικείος οργασμός: Τι έδειξε συνοπτικά η έρευνα

  • 8 από τις 10 γυναίκες 36 ετών και άνω δήλωσαν ότι ένιωθαν σέξι
  • Μόλις 4 στις 10 γυναίκες 23-35 ετών και 7 στις 10 κάτω των 23 ετών ήταν ευχαριστημένες με το σώμα τους
  • Σχεδόν 6 στις 10 μεγαλύτερες γυναίκες ανέφεραν ότι είχαν περισσότερους και καλύτερους οργασμούς
  • Μόνο 5 στις 10 της μεσαίας ομάδας και 2 στις 10 στη νεότερη ομάδα δήλωσαν το ίδιο
  • Οι γυναίκες 36 ετών και άνω έχουν το καλύτερο σεξ: Σε ποσοστό 86% ανέφεραν ότι είχαν πολύ καλό σεξ μέσα στον τελευταίο μήνα
  • Συγκριτικά, οι γυναίκες 23-35 ετών δήλωσαν ότι είχαν καλό σεξ τον τελευταίο καιρό σε ποσοστό 76% και οι νεότερες γυναίκες μόλις σε ποσοστό 56%

Πηγή: http://www.dailymail.co.uk