Πότε πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις σεξ;

  • Iatropedia
Στην περίπτωση που τη Μεγάλη Εβδομάδα κάνατε σεξο- αποχή ήρθε η ώρα να αναπληρώσετε τις ...χαμένες ώρες. Δείτε πότε πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε σεξ.

Μετά τη γυμναστική

Μελέτη του πανεπιστημίου του Τέξας, στο Όστιν έδειξε ότι οι γυναίκες κάνουν καλύτερο σεξ μετά το γυμναστήριο. Είναι ενδεικτικό ότι μετά από μισή ώρα εντατικής άσκησης οι γυναίκες νιώθουν πολύ καλύτερα με το σώμα τους και έτσι δεν νιώθουν μειονεκτικά.

Όταν όλα πάνε χάλια

Οι περισσότερες έρευνες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το σεξ αποτελεί τη κορυφαία επιλογή διαφυγής από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Χάρη στις ενδορφίνες που απελευθερώνονται κατά την διάρκεια του ο οργανισμός νιώθει χαρούμενος και ευτυχισμένος

Η αδρεναλίνη χτυπά κόκκινο

Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Archives of Sexual Behavior καθιστά σαφές ότι η λίμπιντο είναι στο ζενίθ της μετά από μια εμπειρία που εκτοξεύει την αδρεναλίνη.

Πριν από το κρίσιμο ραντεβού

Αντί λοιπόν πριν από ένα κρίσιμο ραντεβού ή μια κρίσιμη σύσκεψη να πάρετε αντί στρες χάπια κάνετε σεξ λένε οι ειδικοί επισημαίνοντας ότι το σεξ έχει την ιδιότητα να ανακουφίζει από το έντονο άγχος και το έντονο στρες.

Το πρωί

Ασπίδα προστασίας στην διατήρηση της καλής υγείας αποτελεί ο πρωινό σεξ. Νέες επιστημονικές μελέτες ανατρέπουν τα δεδομένα υποστηρίζοντας ότι τα οφέλη του πρωινού σεξ για την υγεία είναι πολύ περισσότερα από ό,τι αν γίνεται βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι κόβει τη διάθεση για σεξ: Έρευνα

Τι ντρέπεται να ρωτήσει μια γυναίκα για το σεξ