Πότε η γυναίκα απελευθερώνεται στο σεξ;

  • Iatropedia
Η γυναικεία σεξουαλικότητα αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια αντικείμενο έρευνας. Το τελευταίο διάστημα όμως μπήκε στο μικροσκόπιο των επιστημόνων πότε μια γυναίκα είναι σεξουαλικά στο απόγειο της και απολαμβάνει χωρίς περιορισμούς το σεξ.

Επιστήμονες από το πανεπιστημιακό κέντρο Χακενσακ του Νιου Τζέρσι στις ΗΠΑ, διαπίστωσαν ύστερα από έρευνα που έκαναν ότι μια γυναίκα είναι σεξουαλικά περισσότερο ενεργή και απολαμβάνει το σεξ, από τα 31 της μέχρι τα 45 της.

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν επίσης ότι οι γυναίκες μέσης αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας, δεν έχουν ταμπού, είναι δραστήριες σεξουαλικά, λειτουργούν πολύ με τη φαντασία τους ενώ γνωρίζουν το κορμί τους και τι τους ικανοποιεί και τι όχι. Οι καλύτερες δε επιδόσεις τους είναι ανάμεσα στα 14 χρόνια από 31 μέχρι 45.

Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Η απόλαυση που νιώθει στο σεξ η ομάδα των γυναικών 31-45, αγγίζει το 87%. Το ποσοστό απόλαυσης στην προηγούμενη ηλικιακή ομάδα 18 – 30 φτάνει το 80% (δηλαδή 2 στις 10 δεν ικανοποιούνται), ενώ αίσθηση για την σεξουαλική δραστηριότητα και την απόλαυση που νιώθουν, προκαλεί η ηλικιακή ομάδα 46 – 54. Το ποσοστό εκεί αγγίζει το 75%

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όταν το σπέρμα δεν είναι γόνιμο: Νέα μέθοδος!

Πως θα αποκτήσετε στητό και πλούσιο μπούστο;

Όταν ανεβαίνει η πίεση…

Τα σεξουαλικά φετίχ ανδρών και γυναικών!

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν