Ποιους μήνες οι άνδρες παθιάζονται με το πορνό

  • Iatropedia
Η κρυφή ζωή φαίνεται ότι δεν αποτελεί μοναδικό προνόμιο των γυναικών αλλά και των ανδρών. Μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε αποκαλύπτει τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις τους.Άκρως ενδιαφέρον το στοιχείο που αναφέρει ότι οι άνδρες ενδιαφέρονται για το πορνό περισσότερο τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο καθώς και στις αρχές του καλοκαιριού.

Σε μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Archives of Sexual Behavior οι ερευνητές ανέλυσαν τις λέξεις-κλειδιά που η περισσότεροι χρησιμοποιούν σε μηχανή αναζήτησης για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια.

Όπως διαπίστωσαν οι αναζητήσεις με λέξεις -κλειδιά που σχετίζονταν με την εξεύρεση πορνογραφίας ή οίκων ανοχής χτυπούσαν κόκκινο κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο και πάλι κατά τη διάρκεια του χειμώνα κυρίως τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Η ερευνήτρια Patrick Markey καθηγήτρια της ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Villanova στην Πενσυλβάνια ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το χρονοδιάγραμμα της αναζήτησης ήταν εξαιρετικά συνεπής από έτος σε έτος .

Οι αιτίες που το σεξουαλικό ενδιαφέρον είναι περισσότερο έντονο τους μήνες αυτούς δεν είναι απολύτως ξεκάθαρες, υπογραμμίζει η Markey αλλά τα ευρήματα υποδεικνύουν ότι συνδέονται με μια γενικότερη αίσθηση μοναξιάς και ανασφάλειας που βιώνουν οι σύγχρονοι άνθρωποι.

Πάντως αξιοσημείωτο είναι ότι αντίστοιχες μελέτες που είχαν γίνει στα αρχεία των γεννήσεων στις ΗΠΑ έδειξαν αύξηση της σεξουαλικής δραστηριότητας, κυρίως κατά το Δεκέμβριο και οι ερευνητές εικάζουν ότι ένας λόγος γι 'αυτό είναι μια φυσική ορμή προς τη γέννα στα τέλη του καλοκαιριού ή το πρώιμο φθινόπωρο.

» Αλλά αν αυτός ήταν ο μόνος λόγος , δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να παρακολουθούν πορνό ή να ψάχνουν τον αγοραίο έρωτα δήλωσε η » Markey .

Το καλοκαίρι αλλά και τα Χριστούγεννα εντείνεται η μοναξιά που νιώθουν οι σύγχρονοι άνθρωποι Η καθημερινότητα τους διαταράσσεται εξαιτίας των διακοπών ενώ τις γιορτές των Χριστουγέννων δεν αντέχουν να τις εορτάζουν μόνοι.

Την ίδια στιγμή επιστήμονες ανακάλυψαν ότι η υπεριώδης ακτινοβολία (U.V) του ηλίου αυξάνει κατά 120% τα επίπεδα της ορμόνης αυτής, η οποία παίζει ρόλο-κλειδί στην ερωτική επιθυμία. Οι επιστήμονες πιστεύουν πως αυτό οφείλεται στο ότι οι ακτίνες του ήλιου διεγείρουν την παραγωγή βιταμίνης D στον οργανισμό, η οποία με τη σειρά της διεγείρει την παραγωγή της τεστοστερόνης Το καλοκαίρι όμως είναι επίσης η αγαπημένη εποχή της… απιστίας αλλά και της εναλλαγής ερωτικών συντρόφων. Σύμφωνα με έρευνες της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ), το 69% όσων απατούν το ταίρι τους, το κάνουν καλοκαίρι, ενώ το φθινόπωρο «επιλέγει» μόλις το 14% – τον δε χειμώνα, μόλις το 7% και την άνοιξη το 10%.

αναλύοντας λέξεις κλειδιά

Οι ερευνητές ανέλυσαν τις λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούνται σε μεγάλη μηχανή αναζήτηση το χρονικό διάστημα από τον Ιανουάριο του 2008 έως και τον Μάρτιο του 2012.

Κατά την διάρκεια αυτής της έρευνας εξέτασαν διεξοδικά τις αναζητήσεις που περιελάμβαναν ορισμένες λέξεις-κλειδιά που σχετίζονταν με την λέξη σύντροφο: όπως το » eHarmony » , πορνεία ή «συνοδός» ή γυναικείο στήθος. Κατά τον έλεγχο τους επίσης εξέτασαν τον αριθμό των αναζητήσεων για ουδέτερες λέξεις-κλειδιά , όπως » σκύλος » και » παρμπρίζ «.

Για κάθε λέξη κλειδί , χρησιμοποίησαν ένα online εργαλείο που τους έδειχναν την ποσοστιαία αύξηση στις αναζητήσεις σε σχέση με το κανονικό ποσό .

Έτσι βρήκαν ότι οι έρευνες για την πορνεία αυξήθηκαν κατά 5,67 εκατοστιαίες μονάδες πάνω από το μέσο κατά τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο.

Επίσης ή ίδια μελέτη έδειξε πως η αναζήτηση για πορνογραφία αυξήθηκε 4,28 τοις εκατό πάνω από το μέσο κατά τους μήνες Δεκέμβριο και τον Ιούνιο .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποια γκάφα κάνετε μετά το σεξ;Έρευνα

Πόσα ξέρεις για το σεξ;κάνε το τεστ

'Φονικό όπλο'' των ποδιών οι γόβες στιλέτο.ΒΙΝΤΕΟ

Πριν το τέλος:για ποια πράγματα μετανιώνουν οι άνθρωποι