Ποιους μύθους για το σεξ πιστεύετε, αλλά ΔΕΝ ισχύουν…

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
σεξ
Καθημερινά όλο και περισσότερα στοιχεία αποκαλύπτονται σχετικά με το σεξ. Κάποια μας ξαφνιάζουν ευχάριστα και ορισμένα άλλα προκαλούν... γέλια μέχρι δακρύων.

Δείτε ποιοι κοινοί μύθοι για το σεξ καταρρίπτονται με την σφραγίδα των επιστημόνων.

Διπλό προφυλακτικό: Επικρατεί η κοινή αντίληψη μεταξύ των ανδρών ότι το διπλό προφυλακτικό μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια τους στο σεξ. Όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού όπως επισημαίνουν οι ειδικοί το διπλό προφυλακτικό έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να σπάσει. Οι εδικοί του Ινστιτούτου ουρολογικών παθήσεων ΙΜΟΠ συνιστούν στους άνδρες να αποφεύγουν αυτή τη τακτική γιατί καραδοκεί ο κίνδυνος να σπάσει και έτσι να μην έχουν καμία προστασία τόσο από τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα όσο και από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Οι γυναίκες δε θέλουν τόσο σεξ όσο οι άντρες: Νέες έρευνες που έγιναν απέδειξαν ότι το αδύναμο φύλο μπορεί να επιθυμεί και να σκέφτεται το σεξ όσο και οι άνδρες αλλά δεν μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα λόγω των ταμπού που υπάρχουν

Δεν μένεις έγκυος στην περίοδο: Μπορεί οι πιθανότητες μιας εγκυμοσύνης να είναι λιγότερες στην διάρκεια της έμμηνου ρύσεως αλλά δεν μηδενίζονται επισημαίνουν οι ειδικοί.

Όσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος του πέους τόσο αυξάνεται η ικανοποίηση της γυναίκας στο σεξ: Τόνοι μελανιού έχουν χυθεί σχετικά με την γυναίκεια ικανοποίηση και το μέγεθος του ανδρικού μορίου. Πάντως όλο και περισσότερες επιστημονικές έρευνες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το μέγεθος δεν σχετίζεται με τον γυναικείο οργασμό.

Αφροδισιακά δεν είναι μόνο τα οστρακοειδή: Τα θαλασσινά έχουν τη φήμη ότι έχουν διεγερτικές ιδιότητες αλλά νέες έρευνες καθιστούν σαφές ότι ο χυμός ροδιού είναι το νέο φυσικό Βιάγκρα της φύσης.

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν