Οι «στάσεις» για το καλοκαίρι και οι «στάσεις» για τον χειμώνα… Κι όμως υπάρχουν!

  • Iatropedia
Σε όλους έχει συμβεί, όσο κι αν αγαπούν το σεξ, να μετανιώνουν κάποιο καλοκαίρι την στιγμή που το ξεκίνησαν μέσα στο μεσημέρι και χωρίς κλιματιστικό... Ομοίως, πολλοί έχουν χύσει ιδρώτα στο βωμό της σεξουαλικής απόλαυσης μέσα στο χειμώνα επειδή το καλοριφέρ δουλεύει στο φουλ ή έχουν νιώσει τι σημαίνει να τρέμεις από το κρύο! Οι ενδεδειγμένη "στάση" θα βοήθαγε πολύ να αποφύγουμε την ...ταλαιπωρία και να μην καταπονείται ο οργανισμός και ειδικά η καρδιά.

Οι τρόπον τινά… καλοκαιρινές στάσεις για σεξ έχουν ως γενική αρχή ότι τα σώματα δεν πρέπει να έρχονται σε πολύ επαφή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργούν γωνία μεταξύ τους, αν είναι δυνατόν ακόμα και ορθή ή αμβλεία!

Αυτό ωφελεί την καρδιά καθώς δεν καταπονεί το σώμα ειδικά του άνδρα που συνήθως είναι πιο ενεργητικός κατά την επαφή, αλλά ταυτόχρονα κάνει και πιο ευχάριστη την επαφή.

Αντιθέτως τους χειμερινούς μήνες κι όταν το καλοριφέρ δεν δουλεύει στο μέγιστο, αλλά αντιθέτως κρυώνουμε, είναι θεμιττό να ακουμπούν τα σώματα σε όλο αν είναι δυνατόν το μήκος τους και ως εκ τούτου να μεταφέρουν και να παράγουν θερμότητα.

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν