Δείτε τα σεξο εφόδια για να γίνετε μάστερ στο σεξ!

  • Iatropedia
Το σεξ είναι σαν τη γυμναστική για να είσαι σε φόρμα πρέπει να κάνεις τακτική προπόνηση. Εκτός όμως από τη σκληρή... προπόνηση απαιτούνται και άλλα εφόδια. Δείτε ποια είναι αυτά δια χειρός επιστημόνων.

Δώστε βάση στα προκαταρκτικά

Σχεδόν οιπερισσότερες επιστημονικές έρευνες αναφέρουν ότι το καλό σεξ περνά από τα προκαταρκτικά.

Οι απανταχού σεξολόγοι συνιστούν στους άνδρες να μην πέφτουν με τα μούτρα στο κυρίως πιάτο αλλά να δίνουν βάρος και στα προκαταρκτικά,

Ενδεικτικό είναι βάση ερευνών, που πραγματοποιήθηκαν, ότι οι Άγγλοι είναι πρωταθλητές στη διάρκεια των προκαταρκτικών ενώ οι συμπολίτες έρχονται τελευταίοι και καταϊδρωμένοι αφού προτιμούν κατευθείαν το… ψητό.

Ενδεικτικό είναι ότι οι Άγγλοι ξοδεύουν 17,44 λεπτά στα προκαταρκτικά και οι Έλληνες μόνο 14,80 λεπτά.

Μιλήστε τη γλώσσα του σώματος

Μιλήστε τη γλώσσα του σώματος προτείνει στους απανταχού εραστές η Helen Fisher, ερευνήτρια-καθηγήτρια στο ανθρωπολογικό τμήμα του πανεπιστημίου Rutgers στη Νέα Υόρκη. Με τον τρόπο αυτό θα καταφέρετε να δείξετε το ενδιαφέρον σας και την αγάπη σας αναφέρει η ειδικός.

Να είστε sexy και να σκέφτεστε sexy

To να μιλάτε και να σκέφτεστε sexy μόνο οφέλη θα αποκομίστε στο σεξ.

Η γνωστή σεξολόγος επισημαίνει ότι κάτι τέτοιο θα σας δώσει αυτοπεποίθηση και έτσι θα έχετε μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση.

Κάντε μασάζ

H Αγγλίδα sexpert Pam Spurr αναφέρει ότι «το μασάζ και οι μυρωδιές βοηθούν στη χαλάρωση και στην απελευθέρωση των ορμονών της ευτυχίας.

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν