Δείτε τα πέντε απαγορευμένα σημεία για σεξ!

  • Iatropedia
Λίγο ή πολύ τα περισσότερα ζευγάρια επιθυμούν να έχουν περιπέτειες στην σεξουαλική τους ζωή αφού έτσι πιστεύουν πως οι ερωτικές τους περιπτύξεις θα απογειωθούν. Πολλές φορές για να εντυπωσιάσουν τον /την σύντροφό τους και να αλλάξουν την ρουτίνα της ερωτικής τους ζωής, επιλέγουν διάφορα μέρη για σεξ, εκτός κρεβατοκάμαρας . Μάθετε ποια είναι τα … « απαγορευμένα» μέρη για σεξ για να αποφύγετε τυχόν απρόβλεπτες καταστάσεις.

Στα σύννεφα

Όσο και φαίνεται παράδοξο διακαής και κρυφός πόθος των Αμερικανών είναι να έχουν ερωτικές περιπτύξεις μέσα σε αεροπλάνο.

Όπως προέκυψε από έρευνα γνωστής εταρείας προφυλακτικών το 33% δεν δίστασε να παραδεχθεί πως η νούμερο ένα φαντασίωση τους είναι να συνευρεθούν ερωτικά με το έτερο ήμισυ κατά την διάρκεια πτήσης.

Ωστόσο η φαντασίωση αυτή δεν βγήκε σε καλό για ένα ζευγάρι ζευγάρι Βρετανών, οι οποίοι σε πτήση από το Λας Βέγκας συνελήφθησαν από το πλήρωμα να έχουν «στενές επαφές» στην τουαλέτα του αεροπλάνου.

Το χειρότερο ήταν πως στην ίδια πτήση ήταν οι γονείς της γυναίκας, ενώ αρχικά έπειτα από παράπονα επιβατών για θορύβους στην τουαλέτα, θεωρήθηκαν ως τρομοκράτες. Να σημειωθεί εδώ ότι υπάρχει νόμος που απαγορεύει τη σύναξη ατόμων σε χώρους αεροπλάνων.

Στης εκκλησίας την πόρτα

Ένα ζευγάρι στη Γιούτα των Η.Π.Α. συνελήφθη πριν λίγο καιρό επειδή έκανε σεξ σε καθολική εκκλησία, την ώρα που ο ιερές τελούσε το μυστήριο του γάμου. Η κατάληξη ήταν να τους απαγγελθούν κατηγορίες για προσβολή της δημοσίας αιδούς και της ερωτικής επαφής σε δημόσιο χώρο.

Σε δημόσια πισίνα

Υπάρχει καταγεγραμμένο περιστατικό στις Η.Π.Α., όπου ένας αστυνομικός που δεν ήταν σε υπηρεσία συνέλαβε επ' αυτοφώρω ένα ζευγάρι που συνευρισκόταν σε πισίνα πολυκατοικίας. Μάλιστα, κάλεσε αμέσως ενισχύσεις και όταν ο άντρας αντέδρασε στις απειλές των αστυνομικών, εκείνοι άνοιξαν πυρ εναντίον του.

Σε μπαρ ή κλαμπ

Σε έρευνα που έγινε πρόσφατα στη Βρετανία, οι απαντήσεις όσων έλαβαν μέρος έδειξαν πως το 48% των one night stand γίνονται μέσα σε μπαρ και σε κλαμπ. Όμως το τίμημα είναι ακριβό για όσους επιλέγουν αυτο το μέρος γιατί όπως αποδείχθηκλε γίνονται εύκολα αντιληπτοί με ότι αυτό συνεπάγεται

Σε ξένο κρεβάτι

Η ίδια η ζωή καταρρίπτει την ιδέα αυτή. Πριν από λίγο καιρό ένα ζευγάρι κτηματομεσιτών στις Η.Π.Α. άδραξε την ευκαιρία να υλοποιήσει την φαντασίωση του αυτή και να κάνει σεξ στο κρεβάτι ενός διαμερίσματος το οποίο προωθούσαν για πώληση.

Όμως λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς στο σπίτι υπήρχε κάμερα ασφαλείας που κατέγραφε τα πάντα με συνέπεια να βρεθούν αντιμέτωποι με κατηγορίες για παραβίαση ιδιωτικής κατοικίας και διάρρηξη κατοικίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κάνετε κατάδυση; Μάθετε τι να προσέχετε!

Συμβουλές υγιεινής πριν και μετά το σεξ!

Πόνος στον καρπό; Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας!

Δείτε πως οι Ινδοί βρίσκουν την υγεία τους! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)