Δείτε τα νέα καυτά sex tips !

  • Iatropedia
Το καλοκαίρι τα πάθη φουντώνουν και η λίμπιντο εκτοξεύεται. Αν θέλετε να ανεβάσετε στο ύψη την ένταση στην κρεβατοκαμαρα σας μάθετε ποια είναι τα νέα hot sex tips.

Κάντε σεξο ασκήσεις

Όπως είναι γνωστό η άσκηση αυξάνει τη ροή του αίματος σε όλα τα ζωτικά σημεία του οργανισμού. Έτσι η γυμναστική φροντίζει με φυσικό τρόπο ώστε οι άνδρες να έχουν καλή στύση.

Νέες δραστηρίοτητες

Η ενασχόληση με νέα πράγματα όπως ένα καινούργιο χόμπι, απελευθερώνει την ντοπαμίνη μια ουσία, η οποία σας κάνει να νιώθετε καλά επομένως θα αναζητάτε και το σεξ στη ζωή σας.

Καλύτερο σεξ με γιόγκα

Η γίογκα μπορεί να τονώσει την ερωτική ζωή. Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of Sexual Medicine ανακάλυψε ότι όποια ζευγάρια κάνουν γίογκα απολαμβανουν μεγαλύετρη σεξουαλικη ικανοποίηση.

Αλλάζετε σεντόνια

Τα καθαρά σεντόνια αποτελούν το απόλυτο διεγερτικό για άνδρες και γυναίκες

Στείλτε σεξο μηνύματα

Τα σεξο μηνύματα αυξάνουν την προσδοκία για σεξ. Γράψτε κάτι που θα ανάψει ερωτικά το έτερο ήμισυ.

Έμφαση στα προκαταρκτικά

Δώσε διάρκεια στα προκαταρκτικά. Έτσι προσγειώνεται η προσμονή για σεξ.

Παίξτε στριπ πόκερ

Μελέτες που δημοσιεύθηκαν στην επιθεώρηση sex roles έδειξαν ότι τα ερωτικά παιχνίδια πριν από το σεξ αυξάνουν την απόλαυση. Μη διστασετε να παίξτε στριπ πόκερ για να ακολουθήσει καυτό σεξ.

Κάντε μασάζ

Το μασάζ έχει την ιδιότητα να χαλαρώνει και να πέφτουν οι αντιστάσεις. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους.

Φάτε αφροδισιακά

Το καλοκαίρι είναι η εποχή όπου ευδοκιμούν τα περισσότερα φρούτα τα οποία έχουν διεγερτικές ιδιότητες. Φάτε καρπούζι και σταφύλια για να κάνετε καυτό σεξ.