Αντί για σεξ τι προτιμούν να κάνουν οι γυναίκες;

  • Iatropedia
Το μόνιμο παράπονο των ανδρών σε όλες τους τις συζητήσεις είναι γιατί ποτέ δεν λένε με σαφήνεια τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες. Όταν δεν θέλουν ερωτικές περιπτύξεις τι άλλο μπορεί να επιθυμούν;Μήπως προτιμούν να ψωνίζουν ή να παρακολουθούν την αγαπημένη τους τηλεοπτική σειρά ή να κάνουν κάτι άλλο; Μια έρευνα που έγινε για λογαριασμό περιοδικού στις ΗΠΑ έριξε άπλετο φως στο τι τελικά προτιμούν να κάνουν. Διαβάστε ποιο είναι αυτό!

Να σημειωθεί εδώ ότι δεν πρόκειται για επιστημονική έρευνα αλλά για δημοψήφισμα που έκανε γνωστό περιοδικό από τα αποτελέσματα του οποίου βγαίνουν συμπεράσματα για τις προτιμήσεις των γυναικών.

Αναλυτικότερα οι υπεύθυνοι του περιοδικού Bicycling Magazine, αποφάσισαν να κάνουν ένα γκάλοπ σχετικά με το το πόσο προτιμούν να κάνουν ποδήλατο οι άνθρωποι σε σχέση με άλλες δραστηριότητες, ανάμεσα στις οποίες ήταν και το σεξ.

Έτσι έξι στις δέκα γυναίκες , αλλά και το 50% των ανδρών απάντησαν ότι επιλέγουν να κάνουν ποδήλατο παρά σεξ. Μάλιστα σε άλλη ερώτηση στην οποία καλούνταν υποθετικά να απαντήσουν, εάν για ένα μήνα έπρεπε να κόψουν σεξ ή ποδήλατο, στη συντριπτική πλειοψηφία απάντησαν ότι επιλέγουν να κόψουν το σεξ.

Αυτά όλα γίνονται φυσικά στις ΗΠΑ και επειδή το περιοδικό είναι εξειδικευμένου χώρου, οι απαντήσεις προέρχονταν από φανατικούς του ποδηλάτου, οπότε λογικό είναι οι περισσότεροι να προτιμούν τη… σέλα από την κοπέλα.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι το σεξ και το ποδήλατο έχουν μεγάλη σχέση μεταξύ τους. Και αυτό γιατί το σεξ, όπως και το ποδήλατο, όταν το μάθεις, δεν το ξεχνάς ποτέ! Και για να μιλήσουμε και σοβαρά τόσο το σεξ, όσο και το ποδήλατο, είναι από πλευράς άσκησης εξαιρετικά για τον οργανισμό, χάνεις θερμίδες, βοηθούν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, διώνουν το στρες και γενικά αναζωογονούν, σε απίστευτο βαθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όταν η πίεση δεν πέφτει! Η επίμονη υπέρταση

Λίμπιντο σε κατάθλιψη; Πως να την απογειώσετε;

Γιατί οι άνδρες ξεχνούν γενέθλια και επετείους;

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν