Ανταλλαγές συντρόφων και διακοπές!

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Μέχρι και εξειδικευμένα ταξιδιωτικά πρακτορεία υπάρχουν για την οργάνωση διακοπών με ανταλλαγή συντρόφων... Ορισμένα μάλιστα όπως είναι ολλανδικό πρακτορείο, διοργανώνει στα μέσα του Οκτωβρίου ταξίδι σε θέρετρο στην Κρήτη με σκοπό την ανταλλαγή...

Όπως αναφέρει  στην ιστοσελίδα του, το all inclusive ταξίδι γίνεται εκεί που ο Δίας περιπλανιόταν, «κάνοντας παθιασμένο σεξ σε τουλάχιστον εννιά διαφορετικές θεές». Η ελληνική φιλοξενία χαρακτηρίζεται «φανταστική» και παρατίθενται οι ομορφιές του νησιού, παράλληλα με υποσχέσεις για «σέξι παιχνίδια στην πισίνα».

Όσον αφορά στο κόστος, οι ενδιαφερόμενοι έχουν την επιλογή μεταξύ «superior», στα 2.598 ευρώ συνολικά και «junior suite», στα 4,297,98 ευρώ .

Σύμφωνα με το cretapost.gr, που επικαλείται την εφημερίδα freddo, οι «swingers»που θα αγοράσουν το πακέτο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ειδικές θεματικές βραδιές εμπνευσμένες από την …αρχαία Ελλάδα. Ερωτικά βοηθήματα θα μπορούν να βρουν από το sex shop του ξενοδοχείου, ενώ από τις 22.00 μέχρι τις 03.00 θα λειτουργούν δύο δωμάτια όπου οι swingers θα μπορούν να ανταλλάσσουν συντρόφους!

Απαγορεύονται οι φωτογραφικές μηχανές! Αρκούν οι μνήμες και οι εμπειρίες που θα χαραχτούν στο μυαλό τους!