Η απίστευτη δύναμη ενός ανάπηρου παιδιού που ξέρει ότι θα πεθάνει. ΒΙΝΤΕΟ

  • Iatropedia
Η ιστορία που θα δείτε στο βίντεο, είναι η ιστορία του Σέιν Μπάρκοου. Ενός παιδιού με μια σπάνια πάθηση που τον έχει αφήσει ανάπηρο. Και δεν είναι μόνο αυτό, σιγά σιγά εξασθενούν όλα τα μέλη του σώματος του και κάποια στιγμή η καρδιά του θα σταματήσει να χτυπά και οι πνεύμονες του δεν θα τον βοηθούν να αναπνέει. Ο Σέιν γνωρίζει ότι θα πεθάνει, αλλά δεν το βάζει κάτω. Διατηρεί το χιούμορ και την αισιοδοξία του. Διατηρεί το γέλιο του και πολεμάει. Ο ίδιος λέει ότι μέχρι να πεθάνει “το γέλιο θα είναι μέσα στον εφιάλτη που ζει”. Δείτε την ιστορία του που συγκινεί χιλιάδες ανθρώπους στο διαδίκτυο

“Οι γιατροί διέγνωσαν την ασθένεια μου στο νοσοκομείο Παίδων της Φιλαδέλφεια, όταν ήμουν 3 χρονών” θα πει και συνεχίζει: “ Η ζωή μου έχει πλάκα.” Κάποιοι άλλοι στην κατάσταση του ενδεχομένως να έλεγαν “Θεέ μου πότε θα πεθάνω να απαλλαγώ από το μαρτύριο που ζω”. Ο Σέιν όμως δεν το βάζει κάτω. Τα βράδια μπορεί να κοιμηθεί μόνο με την υποστήριξη μηχανημάτων που του παρέχουν οξυγόνο και κάθε πρωί ο πατέρας του τον βγάζει από το οξυγόνο και τον κάνει μπάνιο.

“Δεν έχω κανένα έλεγχο των ζωτικών μου λειτουργιών” λέει και συνεχίζει: “δεν μπορώ να περπατήσω, δεν μπορώ να αναπνεύσω μόνος όταν κοιμάμαι, δεν μπορώ να κάνω το παραμικρό. Έχω όμως τον έλεγχο των σκέψεων μου και συνεχίζω”

Στο βίντεο μιλάει και ο πατέρας του Σέιν που εξιστορεί την ημέρα που οι γιατροί του είπαν ότι υπάρχει κάποιο μεγάλο πρόβλημα “Θα περπατήσει ποτέ” τους ρώτησε, “όχι” του απάντησαν. “Είναι ότι χειρότερο μπορεί να ακούσει ένας πατέρας” λέει στο βίντεο.

Ο μικρός δεν το έβαλε κάτω και ίδρυσε μια εταιρία που ονομάζεται “Γελώντας μέσα στον εφιάλτη μου” Ο ίδιος μπαίνει καθημερινά στο ίντερνετ και απαντάει σε όλο τον κόσμο μεταλαμπαδεύοντας την αισιοδοξία που νιώθει ο ίδιος για τη ζωή. Του αρέσει ο αθλητισμός και όπως θα δείτε στο βίντεο με την κατάλληλη ενδυμασία προσπαθεί να παίξει όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του.

Του αρέσει το χόκεϊ, και το κολύμπι και παίζει και χόκεϊ και κολυμπάει

δείτε το βίντεο

Happiness is Always an Option from FireRock Productions on Vimeo.