1ο Plane Pull αύριο στον διεθνή αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος»

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η δράση ξεκίνησε στις ΗΠΑ και σήμερα πραγματοποιείται σε διάφορα μέρη του πλανήτη με στόχο την ενίσχυση κάποιου μη κερδοσκοπικού φορέα. Το 1ο Plane Pull στην Ελλάδα πραγματοποιείται από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» με την υποστήριξη της DHL για «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η κάθε εταιρεία συμμετέχει με μία ομάδα 20-25 ατόμων η οποία θα κληθεί να τραβήξει ένα ΑΙRBUS 330 (Bάρος 100 τόνοι) του στόλου της DHL για συνολικά 10 μέτρα!

Το 1ο Plane Pull στην χώρα μας θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή 27 Μαΐου από τις 11:00 π.μ. έως τις 5 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με στόχο την οικονομική ενίσχυση των δράσεων που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το 2015 «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μέσω των δράσεων που υλοποιεί υποστήριξε πανελλαδικά 30.533 παιδιά με προβλήματα υγεία και τις οικογένειές τους!

Η εκδήλωση δεν είναι ανοιχτή στο κοινό. Στις εγκαταστάσεις θα βρίσκονται τα μέλη των ομάδων και το απαραίτητο υποστηρικτικό προσωπικό. Η ενίσχυση των δράσεων που υλοποιεί πανελλαδικά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τα παιδιά με προβλήματα υγείας και τις οικογένειές τους.

Κατηγορίες βραβείων

Όλοι οι συμμετέχοντες θα επιβραβευθούν για τη σημαντική προσπάθειά τους! Μεγάλοι νικητές όμως θα είναι οι παρακάτω:

– 1ο Βραβείο για την πιο γρήγορη ομάδα

–  2ο Βραβείο για την πιο γρήγορη ομάδα

–  3ο Βραβείο για την πιο γρήγορη ομάδα

–  1ο Βραβείο για την πιο αργή ομάδα

–  2ο Βραβείο για την πιο αργή ομάδα

–  3ο Βραβείο για την πιο αργή ομάδα

–  1ο Βραβείο για την πιο ενθουσιώδη ομάδα

–  2ο Βραβείο για την πιο ενθουσιώδη ομάδα

–  3ο Βραβείο για την πιο ενθουσιώδη ομάδα

Παράλληλα events

Κάθε ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τις δράσεις του Οργανισμού, να κάνει προθέρμανση με εκπαιδευτές από την Lifeguard Hellas, τσουβαλοδρομίες και πολλά άλλα!

Κανόνες Ασφαλείας

To 1ο Plane Pull λαμβάνει χώρα σε ζωτικό σημείο του Αερολιμένα. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να τηρηθούν όλοι οι κανόνες ασφαλείας για την ομαλή διεξαγωγή του.

1.     Απαγορεύεται αυστηρά η πρόσβαση σε οποιοδήποτε σημείο της πίστας εκτός της οριοθετημένης περιοχής.

2.     Απαγορεύεται αυστηρά  το κάπνισμα σε όλη την περιοχή όπου θα διεξαχθεί η εκδήλωση. Το κάπνισμα επιτρέπεται μόνο έξω από την πίστα, στην περιοχή του Parking . Οι παραβάτες θα απομακρύνονται άμεσα από το χώρο της εκδήλωσης.

3.     Δεν επιτρέπεται η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.

4.     Δεν επιτρέπονται κατοικίδια στον χώρο της εκδήλωσης

5.     Δεν επιτρέπονται μπαλόνια, τηλεκατευθυνόμενα παιχνίδια, drones ή άλλες συσκευές που ενδέχεται να προκαλέσουν ζημιά σε αεροσκάφη.

6.     Παρακαλούνται οι γονείς να έχουν υπό τη συνεχή εποπτεία και ευθύνη τους τα παιδιά. Ωστόσο τονίζεται ότι δεν συμμετέχουν στην έλξη άτομα κάτω των 18 ετών.

7.     Δεν ρυπαίνουμε την πίστα με σκουπίδια ή άλλα αντικείμενα.

8.     Μην αφήνετε προσωπικά αντικείμενα χωρίς επιτήρηση.

9.     Παρακαλώ ακολουθήστε όλες τις οδηγίες που θα σας υποδείξουν οι διοργανωτές.

10.  Παρακαλούμε για την άμεση συμμόρφωση στις συστάσεις και οδηγίες του αρμόδιου προσωπικού του Δ.Α.Α. «Ελευθέριος Βενιζέλος».

11.  Σε περίπτωση εκκένωσης του χώρου παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε άμεσα τις οδηγίες που θα σας υποδειχθούν από το αρμόδιο προσωπικό του ΔΑΑ.

12.  Δεν συνιστάται η συμμετοχή ατόμων που δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση και πάσχουν από καρδιακά και άλλα νοσήματα.

13.  Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους την ιδιαιτερότητα τη  δράσης και να βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση.

14.  Προτείνεται η χρήση αντιηλιακού και η συχνή ενυδάτωση.

Οδηγίες Πρόσβασης

Το Hangar της ΟΑ βρίσκεται στο τέλος της Αττικής Οδού προς Αεροδρόμιο, μόλις 2 km μετά από τα κτίρια του, απέναντι από το Εκθεσιακό Κέντρο Μetropolitan EXPO.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν