Ομορφιά χωρίς νυστέρι αλλά με ….βελόνες και ειδικά μηχανήματα

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η ομορφιά είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί όλους! Σε ποιον δεν αρέσει να ακούει θετικά σχόλια για την εμφάνισή του; Σε ποιον δεν αρέσει να βλέπει βλέμματα θαυμασμού; Τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να αποκτήσετε την εικόνα που πάντα επιθυμούσατε και μάλιστα χωρίς νυστέρι! Με τη βοήθεια μηχανημάτων και ενέσιμων θεραπειών μπορούμε πλέον να έχουμε το πρόσωπο αλλά και το σώμα που θέλουμε.

Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, πλαστικός χειρουργός , μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS. Συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών

Αν το δέρμα του προσώπου σας έχει χάσει την λάμψη και την νεανικότητα του ήρθε η ώρα να κάνετε μια ενέσιμη θεραπεία ώστε να δώσετε στο δέρμα του προσώπου σας όλα τα στοιχεία που του λείπουν. Τα νέας γενιάς ενέσιμα είναι εδώ και χαρίζουν καταπληκτικά αποτελέσματα τα οποία διαρκούν στο χρόνο. Μια επίσκεψη στο γιατρό αρκεί ώστε να γίνει διάγνωση των αναγκών του προσώπου σας και σύμφωνα με τις ανάγκες αυτές να επιλεγεί η κατάλληλη θεραπεία για σας.

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι ιδανική επιλογή αν έχετε ανάγκη για βαθιά ενυδάτωση και λάμψη, το υαλουρονικό αν το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε είναι η απώλεια όγκου σε σημεία του προσώπου και ρινοπαρειακές και ρινοχειλικές ρυτίδες ενώ το botox είναι η λύση για τις ρυτίδες σε μέτωπο, μεσόφρυο και πόδι της χήνας (περιοχή γύρω από τα μάτια).

Νήματα

Τα νήματα PDO είναι επίσης μια πολύ δραστική θεραπεία που μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο και λαιμό. Πρόκειται για μια μορφή ενέσιμου lifting κατευθυνόμενης κολλαγονογένησης. Κατά τη θεραπεία γίνεται ένθεση βιοαπορροφήσιμων νημάτων PDO (υποδερμικά) και έτσι ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα την αναζωογόνηση του δέρματος. Η θεραπεία με νήματα είναι σύντομης διάρκειας, δεν αφήνει τομές ή ουλές, δεν χρειάζεται νοσηλεία και το αποτέλεσμα είναι άμεσο και έχει διάρκεια. Επίσης το υλικό που χρησιμοποιείται είναι πλήρως απορροφήσιμο και απόλυτα ασφαλές.

Ένας ακόμα σύμμαχος για να την βελτίωση της εικόνας του προσώπου είναι το Pixel.

Τo Pixel είναι ιδανικό για την ανανέωση και ανάπλαση του δέρματος. Μπορεί ν’ αποκαταστήσει τις περιοχές που παρουσιάζουν ενδείξεις γήρανσης (πανάδες), να λειάνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Επίσης βελτιώνει σημαντικά ουλές από ακμή ή τραυματισμούς και δίνει μια πιο νεανική και σφριγηλή όψη στο κουρασμένο πρόσωπο συνήθως μετά από πολύωρη έκθεση στον ήλιο.

Και αν είστε από τα άτομα που πιστεύουν ότι η εικόνα του προσώπου είναι πιο εύκολο να βελτιωθεί σε σχέση με την εικόνα του σώματος είμαστε εδώ για να σας αποδείξουμε ότι κάνετε λάθος. Προσπαθήσατε με δίαιτα, προσπαθήσατε με γυμναστική αλλά ακόμα κάποια σημεία στο σώμα σας δεν είναι όπως θέλετε; Δεν χρειάζεται άγχος διότι νέας τεχνολογίας μηχανήματα είναι στην διάθεση σας.

Το νέο Fractora υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα στα δύσκολα σημεία του σώματος σας.

Το Fractora αποτελεί μια ειδικά σχεδιασμένη πρωτοποριακή θεραπεία θερμικής ανάπλασης δέρματος. Πρόκειται για μια καινούργια μη επεμβατική μέθοδο σύσφιξης που «επεμβαίνει» στα δύσκολα σημεία με τη βοήθεια των ραδιοσυχνοτήτων, προσφέροντας έτσι τη μέγιστη δυνατή σύσφιξη στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

Επίσης οι ραδιοσυχνότητες διεγείρουν τη δημιουργία νέου κολλαγόνου και συστέλλουν τα διάφορα στρώματα του δέρματος, δίνοντας  μια βελτιωμένη όψη στην επιδερμίδα. Ενδείκνυται για τις ευαίσθητες περιοχές του σώματος όπως είναι η εσωτερική επιφάνεια στα μπράτσα, το εσωτερικό μέρος των μηρών και των γονάτων, καθώς και η περιοχή της κοιλιάς.

Αν αντιμετωπίζετε «πρόβλημα» με το τοπικό πάχος το  Coolsculpting της Αμερικανικής εταιρίας Zeltiq σας δίνει τη λύση. Το Coolsculpting είναι μια μοναδική, μη επεμβατική διαδικασία που χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία ψύξης ώστε να αναγκάσει τα λιποκύτταρα να μπουν σε «απόπτωση», δηλαδή να καταστραφούν και στη συνέχεια ν’ αποβληθούν από τον οργανισμό, «φαγοκυττάρωση», με φυσιολογικά βιολογικό τρόπο. Το Coolsculpting υπόσχεται θεαματικά και μόνιμα αποτελέσματα στην εξάλειψη του τοπικού πάχους.

Η εφαρμογή του δεν περιλαμβάνει τομές, δεν χρειάζεται αναισθησία, δεν απαιτεί νοσηλεία, ενώ μειώνει το στρώμα του λίπους χωρίς να βλάπτει το δέρμα ή άλλους ιστούς. Η θεραπεία του Coolsculpting  χρειάζεται συνήθως μία συνεδρία. Ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής θεραπείας, μια συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από 45 λεπτά  έως και 2 ώρες περίπου. Από την ανταπόκριση που έχει κάθε επιδερμίδα θα κριθεί αν θα χρειαστεί επαναληπτική συνεδρία. Το τελικό αποτέλεσμα γίνεται ορατό 2-3 μήνες μετά την εφαρμογή.

Αν αντιμετωπίζετε «πρόβλημα» με την κυτταρίτιδα το LPG είναι το ιδανικό μηχάνημα για εσάς.

Το LPG στηρίζεται στη μηχανική μάλαξη με την βοήθεια δύο κυλίνδρων  οι οποίοι κινητοποιούν και μηχανοποιούν το δερματικό ιστό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δρα απευθείας κατά της κυτταρίτιδας, βελτιώνοντας ορατά την όψη «φλοιού πορτοκαλιού» και την ποιότητα του δέρματος. Απαλλαγείτε από το λίπος γύρω από την κοιλιά, τα πλαϊνά της μέσης, τους γλουτούς και τα ψωμάκια εύκολα και γρήγορα, ενεργοποιώντας απλά τις φυσικές λειτουργίες του οργανισμού και του δέρματος.

Αποκτήστε σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα πιο αδύνατο και καλλίγραμμο σώμα, με απαλό και σφιχτό δέρμα και δώστε λάμψη και νεανική όψη στο πρόσωπό σας με την βοήθεια των παραπάνω θεραπειών!