Όλοι μιλούν για το πρόσωπο της Μαντόνα στα Grammys: Τι σχολίασε πλαστικός χειρουργός

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
Μαντόνα
Το πρόσωπό της ήταν τόσο περίεργο, ώστε σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και σχολίων στα social media.

Η Μαντόνα έχει αναμφισβήτητα ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα στον κόσμο. Αλλά όταν ανέβηκε στη σκηνή για να απονείμει ένα βραβείο στα Grammy 2023 το βράδυ της Κυριακής, ήταν… αγνώριστη.

Ο δρ. Michael Horn, πλαστικός χειρουργός από το Σικάγο του Ιλινόις, έδωσε την δική του οπτική επί του θέματος, σε συνέντευξή του στην DailyMail. Πιστεύει ότι η 64χρονη Μαντόνα πιθανότατα έκανε πλαστική επέμβαση πρόσφατα.

“Με τα χρόνια, η Μαντόνα, φαινομενικά έχει υποβληθεί σε πολλές πλαστικές επεμβάσεις. Έχει υποβληθεί σε λίφτινγκ. Αυτό είναι προφανές γιατί το δέρμα της είναι σφιχτό και τραβηγμένο προς τα πίσω χωρίς ρυτίδες. Τα μάτια της φαίνονται επίσης μικρότερα, πιθανότατα λόγω του τραβήγματος κατά τη διάρκεια ενός λίφτινγκ (…) Η Μαντόνα είχε στο παρελθόν μια φυσική μύτη που ταίριαζε στο πρόσωπό της. Φαίνεται σαν να έκανε ρινοπλαστική αφού τώρα η μύτη της έχει πιο μυτερή άκρη και φαίνεται πολύ στενή”, είπε ο δρ. Horn.

Πρόσθεσε ότι το μπότοξ ήταν επίσης εμφανές σε πολλές περιοχές του προσώπου της, ενώ επεσήμανε την έλλειψη γραμμών έκφρασης και ρυτίδων, καθώς και την ελάχιστη κίνηση του προσώπου της κατά τη διάρκεια της ομιλίας της.

“Αυτό που είναι πιο αξιοσημείωτο και εντυπωσιακό είναι η δραστική αλλαγή στο σχήμα του προσώπου της Μαντόνα σε μια δομή σε σχήμα V”, πρόσθεσε.

“Προφανώς έχει χρησιμοποιήσει υπερβολικό filler με την πάροδο του χρόνου, δίνοντας στο πρόσωπό της μια πιο… παραγεμισμένη εμφάνιση και απομακρύνοντας τη φυσική και αρμονική δομή των οστών που είχε κάποτε. Τα ζυγωματικά της είναι πιο έντονα από ποτέ και φαίνονται αφύσικα ανυψωμένα».

“Φαίνεται επίσης ότι έκανε ανύψωση φρυδιών που γίνεται πιο ορατό εξαιτίας των λεπτών φρυδιών, τα οποία παλιότερα ήταν πιο πυκνά. Επίσης, η γραμμή των μαλλιών της είναι πιο φαρδιά τώρα. Είναι πιθανό να της έκαναν ένεση πληρωτικού στους κροτάφους”.

Πηγή: https://www.dailymail.co.uk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πιο επικίνδυνο σημείο για να κάνετε πλαστική επέμβαση, σύμφωνα με χειρουργούς

Επί 3 χρόνια δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια του εξαιτίας κακής πλαστικής επέμβασης στα μάγουλα!

Τι πρέπει να ξέρετε για την βλεφαροπλαστική: Κίνδυνοι και… προσδοκίες