Νικήστε τη τριχόπτωση φυσικά!

  • Iatropedia
Η θάλασσα και ο ήλιος βλάπτουν σοβορά τα μαλλιά με συνέπεια άνδρες και γυναίκες να εμφανίζουν αυτή την εποχή έντονη τριχόπτωση. Δείτε τι να κάνετε για να νικήσετε τη τριχόπτωση φυσικά.

Kρεμμύδι και σκόρδο

Τόσο το κρεμμύδι και το σκόρδο περιέχουν θείο το οποίο αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και βοηθά τα μαλλιά να μεγαλώνουν.

Οδηγίες: Ψιλοκόψτε ένα κρεμμύδι και πιέστε το΄στε το στα μαλλιά σας πλε το χυμό στα μαλλιά σας για περίπου 15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε απαλά. Ε

Λάδι καρύδας

Τα φυσικά συστατικά που έχει τα λάδι καρύδας βοηθά στην αναγέννηση των μαλλιών. Το λάδι καρύδας είναι πλούσιο σε λιπαρά, μέταλλα και πρωτεΐνες απαραίτητες για να μειωθεί η τριχόπτωση και το σπάσιμο της τρίχας.

Αυγά

Ο ψευδάργυρος, ο σίδηρος,ο φώσφορος, το ιώδιο,το σελήνιο που περι΄χουν τα αυγά ξανγεννούν τα μαλλιά.

Οδηγίες: Αναμείξτε με ένα κουταλάκι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με το ασπράδι του αυγού και απλώσγτε το στα μαλλιά. Ξεπλύνετε με ένα ήπιο σαμπουάν μετά από 20 λεπτά.

Aιθέριο έλαιο λεμονιού και καστορέλαιο

Με τη θεραπεία αυτή αναπτύσσονται ξανά τα μαλλιά.

Αναμίξτε 8 κουταλιές της σούπας καστορέλαιο και μια κουταλιά της σούπας αιθέριο έλαιο λεμονιού σε ένα γυάλινο μπουκάλι. Ανακινήστε και εφαρμόστε το στο τριχωτό της κεφαλής. Κάντε μασάζ για δύο λεπτά και στη συνέχεια αφήστε το μείγμα ι για επιπλέον 15 λεπτά και ξεπλύθείτε. π

http://www.newhealthguide.org/