Κόλλησε έρπη από δοκιμαστικό κραγιόν σε κατάστημα πασίγνωστης αλυσίδας καλλυντικών ειδών – Κάνει μήνυση!

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
κραγιόν
Η πασίγνωστη αλυσίδα πώλησης καλλυντικών ειδών “Sephora” κατηγορείται από μία γυναίκα, ότι ένα δείγμα κραγιόν σε ένα από τα καταστήματά της μετέδωσε τον ιό του έρπητα!

Σύμφωνα με το TMZ, μια γυναίκα από την Καλιφόρνια προβαίνει σε νομικές ενέργειες μετά την επίσκεψή της σε κατάστημα Sephora του Χόλιγουντ τον Οκτώβριο του 2015, όπου δοκίμασε δείγμα κραγιόν από εκείνα που είναι για «κοινή χρήση» στο κατάστημα.

Μήνυση

Στην σχετική μήνυση που έκανε η ίδια, δηλώνει ότι λίγες μέρες αργότερα διαγνώστηκε με έρπητα, κάτι που δεν είχε ποτέ πριν από την επίσκεψή της στο κατάστημα.

Η καταγγέλλουσα επιμένει ότι εάν είχε προειδοποιηθεί ότι κινδυνεύει να κολλήσει μια δια βίου ασθένεια από τη χρήση των δειγμάτων κραγιόν, δεν θα τα είχε χρησιμοποιήσει ποτέ.

Επισημαίνει ότι άλλες εταιρείες καλλυντικών προσφέρουν μεμονωμένα δείγματα, ή παρέχουν βοήθεια από εκπαιδευμένο προσωπικό για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου έρπητα.

Ο έρπης είναι πιθανό να μεταδοθεί και από το κραγιόν

Ο ιός του έρπητα είναι εξαιρετικά μεταδοτικός και μπορεί εύκολα να περάσει από άτομο σε άτομο μέσω στενής επαφής. Είναι πιθανό να μεταδοθεί και μέσω χρήσης του ίδιου κραγιόν.

Τόσο το TMZ, όσο και η το IBTimes UK επικοινώνησαν με την Sephora για κάποιο σχόλιο, αλλά δεν έχουν λάβει απάντηση.

http://www.ibtimes.co.uk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν