Απώλεια σωματικού βάρους με τα Slim Fix Gummies

  • Γιάννα Σουλάκη
Μπορεί ένα ζελεδάκι να βοηθήσει στην μείωση σωματικού βάρους; Το Slim fix Gummies της INTERMED φαίνεται να συμβάλλει στην απώλεια βάρους.

Του: Θαλή Παναγιώτου, διατροφολόγου

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει οδηγήσει στο να καταναλώνουμε τροφές και γεύματα πλούσια σε θερμίδες, χωρίς όμως να προσδίδουν στον οργανισμό την απαραίτητη θρεπτική αξία. Αντιθέτως, οι περισσότερες είναι κενές θερμίδες ή προέρχονται κατά κύριο λόγο από την υπερκατανάλωση τροφών με αυξημένη περιεκτικότητα σε λιπαρά, απλούς υδατάνθρακες κυρίως απλού όπως η ζάχαρη με αποτέλεσμα η περίσσεια ποσότητα φαγητού να συμβάλλει στην αύξηση κιλών.

Τα zελεδάκια Slim fix Gummies της INTERMED φαίνεται πως βοηθούν στην απώλεια βάρους σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα διατροφής με λιγότερες θερμίδες, και αυτό επιτυγχάνεται χάρη της γλυκομμανάνης.

Η γλυκομαννάνη, είναι ένα 100% φυτικό συστατικό και πιο συγκεκριμένα ένας πολυσακχαρίτης με τη μορφή υδατοδιαλυτής φυτικής ίνας η οποία προέρχεται από τις ρίζες του φυτού Konja. Ο ρόλος των φυτικών ινών στη διαχείριση του βάρους και στην υγεία είναι γεγονός. Συγκεκριμένα, η δράση της γλυκομαννάνης ξενικά όταν εισέλθει στο στομάχι, απορροφά νερό και δημιουργεί μια μορφή τζελ. Όταν συνοδευτεί με δύο ποτήρια νερό, χάρη της ιδιότητάς της τείνει να απορροφά περισσότερη ποσότητα νερού ως και 100 με 200 φορές το βάρος της με αποτέλεσμα να εναποτίθεται στο έντερο και συμβάλλει στην αίσθηση κορεσμού βοηθώντας στη μειωμένη πρόσληψη θερμίδων και απώλεια σωματικού βάρους.

Μπορεί να καταναλωθεί από όλους συμπεριλαμβανόμενου και τις πιο ευπαθείς ομάδες πληθυσμού όπως ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2. Επιστημονικές μελέτες παρουσιάσουν σημαντικά ευρήματα σχετικά με την πρόσληψη συμπληρώματος διατροφή βασισμένο στη γλυκομαννάνη, όπως μείωση σωματικού βάρους, μείωση των επιπέδων της χοληστερόλης και της δυσκοιλιότητας. Η γλυκομαννάνη είναι το μόνο συστατικό που έχει άδεια από τον ΕΟΦ για ισχυρισμό περί απώλειας βάρους.

Ενδεδειγμένη ημερήσια πρόσληψη

Συνεπώς, ακολουθώντας ένα ισορροπημένο θερμιδικά σωστό πρόγραμμα διατροφής σε συνδυασμό με τα zελεδάκια Slim Fix Gummies της INTERMED με τη γλυκομαννάνη, θα βοηθήσει στην καλύτερη διαχείριση και απώλεια σωματικού βάρους.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ! Όλα τα συμπληρώματα διατροφής θα πρέπει να λαμβάνονται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα λιγότερο από τρεις ως τέσσερις μήνες. Συμβουλευτείτε το γιατρός σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και στη συνέχεια εξασφαλίστε ένα ισορροπημένο και εξατομικευμένο πλάνο διατροφής το όποιο θα συμβάλλει στη μείωση βάρους και στις ανάγκες σας από έναν Διαιτολόγο – Διατροφολόγο.