Νέος γενικός διευθυντής Ογκολογίας στη Novartis Hellas

  • Ρούλα Τσουλέα
Novartis
Τη θέση ανέλαβε ο κ. Peter Macaskill, στέλεχος της Novartis από το 2007, ο οποίος έχει διατελέσει περιφερειακός και γενικός διευθυντής στις θυγατρικές της στις ΗΠΑ και τη Νέα Ζηλανδία αντιστοίχως.

H Novartis Hellas ανακοίνωσε ότι ο κ. Peter Macaskill αναλαμβάνει τη θέση του γενικού διευθυντή στην επιχειρησιακή μονάδα της Ογκολογίας της εταιρείας, με ισχύ από την 1η Μαρτίου 2022.

Ο κ. Macaskill άρχισε την καριέρα του στη Novartis το 2007. Έχει εργαστεί σε πολλές αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Ζηλανδίας, της Αυστραλίας, των Ηνωμένων Πολιτειών και των κεντρικών σε μια σειρά εμπορικών τμημάτων με ρόλους αυξημένης ευθύνης.

Πριν ενταχθεί στην Παγκόσμια Ομάδα Νευροεπιστημών/Νευρολογίας ως Global Head Migraine, οι ρόλοι του περιλάμβαναν θέσεις περιφερειακού διευθυντή στις ΗΠΑ, επικεφαλής της μονάδας Νευροεπιστημών/Νευρολογίας για την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και γενικού διευθυντή της Νέας Ζηλανδίας.

Είναι κάτοχος πτυχίου στο Μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Αφρικής και Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στο Leadership Capability από το Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης.